Novak se oglasio zbog smene na prvom mestu: Objavio komentar uz gomilu smajlija koji plaču od smeha

Zanimljivosti

Đoković čestitao novom reketu broj 1 u dubl konkurenciji

Rohan Bopana je akter prave bajkovite priče, koja je ove godine ispisana na Australijan openu, pošto su se on i njegov dubl partner Metju Ebden plasirali u polufinale, nakon čega je Indijac i zvanično postao prvi reket sveta u dublu.

Da dostignuće bude veće, Indijac je to postigao sa 43 godine!

Ovaj impresivan rezultat nije ostavio ravnodušnim nikoga, pa čak ni Novaka Đokovića, koji se oglasio na svom Instagramu, gde je objavio fotografiju Bopane uz poruku na “storiju”, gde mu je čestitao na svemu.

– Čestitam Bops. Neverovatno dostignuće! I učiniti sve to u tako mladim godinama je čak i još impresivnije – našalio se Novak uz veliki broj smajlija koji plaču od smeha.

I sam Novak često se šali na svoj račun, jer mnogi godinama pokušavaju da istaknu novu generaciju kao novu silu u tenisu, ali ih on iznova i iznova demantuje i pokazuje da i sa 36 godina može da ostvaruje bolje rezultate od 10 do 15 godina mlađih tenisera u punoj snazi.

Podsetimo, Novak se ranije u toku dana takođe oglasio zbog Indijca, kada je sreo čuvenog gurua iz ove zemlje, koji je gledao njegov meč protiv Tejlora Frica, a kasnije ga je i uzpoznao.

(Telegraf.rs)