Zlatokosa dobila novi dom! Velika pobeda porodice Tasković, Anđela u rukama drži ključeve kuće iz snova

Zanimljivosti

Danas je i zvanično u Vranju potpisan ugovor sa porodicom o kupoprodaji, pomogli Dragana Mirković, Fondacija Ana i Vlade Divac, Tamara Misirlić i Telegraf

Ovo je najlepša slika iz Srbije danas, Zlatokosa je pobedila! Nakon akcije Tamare Misirlić, pisanja Telegrafa i velike donacije Dragane Mirković, akciji prikupljana 25.000 evra za novu kuću porodici Tasković priključila se i fondacija Ane i Vlade Divac koja je uplatila preostali iznos. Ova hrabra devojčica će sa svojim najmilijima napokon dobiti novi dom i humane uslove u kojima svako zaslužuje da živi.

Danas je i zvanično u Vranju potpisan ugovor sa porodicom o kupoprodaji, a ovom činu prisustvovali su i članovi fondacije Divac i Tamara Misirlić, velika humanitarka koja je i pronašla Taskoviće.

Presrećni smo, ostvario nam se san”, rekao je Tomislav Tasković Anđelin tata.

Podsetimo, Anđelu Tasković iz Lepčinca kod Vranja delilo je 25.000 evra od nove kuće i humanih uslova u kojima svako zaslužuje da živi. Nakon Draganine i donacije porodice Divac, snovi ove prelepe devojčice su napokon ostvareni.

Anđela sa svojom sestrom i roditeljima živi na vrhu planine Vučica u katastrofalnim uslovima, bez kupatila i svoje sobe koju željno priželjkuje kako bi mogla da se iškoluje. Taskovićima je neophodna naša pomoć kako bismo olakšali njihov život!

Ekipa Telegrafa posetila je porodicu Tasković u Vranju uverivši se kakvo je stanje stavri, te da se do njihove kuće jedva dolazi.

Kako bismo makar ublažili patnju ove devojčice, doveli smo je Beograd i ispunili jednu od njenih najvećih želja – upoznali smo je sa njenom omiljenom pevačicom Draganom Mirković.

Pokazavši još jednom svoju veličinu i humanost, Dragana je bez reči prihvatila poziv naše ekipe, te je iznenađenje za Anđelu bilo poptuno uspešno!

“Ćao lepotice, ti si rekla da želiš mene, a ja sam u stvari želela tebe da upoznam”, rekla je Dragana i pošla u zagrljaj Anđeli koja je bila van sebe od sreće.

Suze radosnice, sreća i puno ljubavi u tim momentima preplavile su studio Telegrafa, a Mirkovićeva je istakla i da se mnogo trudila, čim je čula za Anđelu, da je i pronađe, te ju je iznenadila jednim televizorom.

“Danas ćeš dobiti jedan televizor za svoju sobu, a kad budeš imala vremena idemo da odaberemo lepu sobicu za tebe”, kazala je tada Mirkovićeva koja je prvobitno planirala da devojčici sredi i opremi sobu. Međutim, ona je dala mnogo više, uplativši vrtoglavu sumu novca koja je obezbedila trećinu kuće.

(Telegraf.rs)