CEO BALKAN U NEVERICI ZBOG GESTA MLADE MAJKE Slučajno Načula Razgovor U Vrtiću, Pa Uradila Nešto Što Je RASPLAKALO MNOGE (VIDEO)

Zanimljivosti

CEO BALKAN U NEVERICI ZBOG GESTA MLADE MAJKE Slučajno načula razgovor u vrtiću, pa uradila nešto što je RASPLAKALO MNOGE (VIDEO)

Predivan potez jedne majke koja je nesebično i bez mnogo razmišljanja pomogla uplakanoj nepoznatoj ženi koja se, usled prehlade svog deteta, našla u velikom problemu, obišla je i rasplakala Balkan.

Žena iz Hrvatske, koja se na Tiktoku potpisuje kao “mamabenedikta”, ispričala je kako je sasvim slučajno, dok je uzimala svoju decu iz vrtića čula razgovor nepoznate žene i radnice vrtića. Kako je objasnila, od majke se tražilo da dete zbog prehlade sutra ostane kod kuće. Iako ovakav zahtev nije neobičan, Hrvatica je međutim videla da je majka u suzama priznala da zbog posla, dete nema gde da ostavi. Tada je ona nastupila.

“Dok sam uzimala svoju decu iz vrtića, načula sam slučajno razgovor između jedne tete i jedne mame drugog deteta. Naime, mama je pokupila dete jer joj je dete povratilo, i teta joj je rekla da ukoliko i kasnije bude povraćalo da sutra ne dođe u vrtić…

Ta žena je tada počela tako drhtavim glasom da priča i da objašnjava kako sutra ima drugi probni rad na poslu, da ne može odmah izostati s posla, na početku… Mislim razumem obe strane. Ponudila joj da čuva dete dok je na poslu

@mamabenedikta

#hrvatska #balkantiktok #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryou #balkan #pomozimojednidrugima

♬ Last Hope (Slowed + Reverb) – Steve Ralph

Ja ono razmišljam, ja sam kod kuće sutra. Zbog toga priđem ženi i kažem ‘Hej slušaj, ja sam kod kuće sutra, ukoliko ti treba pomoć, rado ću pričuvati tvoje dete. Moje će ćerke da idu u vrtić, ja ću po kući čistiti, praviću kolače, može biti kod mene, nema problema, znam da se nosim sa povraćanjem, imam ih dvoje’.

I u tom trenutku ta žena je počela tako da plače, da sam i ja počela da plačem. Suza suzu stiže. Verujem da bi mnogi od vas isto uradili jer taj očaj u ženinom glasu je bio… nisi mogao da prođeš ravnodušan pored nje. I eto poželimo joj da dobije posao”, rekla je ova majka dvoje dece.

Njen potez nije prošao nezapaženo, te su mnogi ljudi bili oduševljeni njenim gestom, koji su joj u komentarima zahvalili na dobroti.

“Respekt predivna ženo”, “Svaka čast curo, verujem mlađa si od mene…mame bi mogle da se ugledaju na tebe…Jako je malo takvih…Bravo”, “Uh i ja plačem, hvala ti predivna dušo”, “Veliki si onoliko koliko vidiš ‘male’ ljude”, “Divno, hvala na dobroti”, “Suza suzu stiže i dok te slušam”, bili su samo neki od komentara ispod njenog videa.

Kurir.rs/CdM