Baka Na Samrti Pred Unucima Zapalila Pola Miliona Dinara: Saznali Zašto Je To Uradila I Ostali Bez Reči

Zanimljivosti

Baka na samrti pred unucima zapalila pola miliona dinara: Saznali zašto je to uradila i ostali bez reči

Neobičan razlog odstranjivanja novca

Osamdesettrogodišnja Mehra Ravi iz Mumbaja odlučila je da pred smrt šokira dva unuka tako što je pred njima zapalila mali džak sa 373.000 indijskih rupija (oko pola miliona dinara).

Lukava baka ovim gestom pokazala je unucima i njihovim porodicama šta misli o tome kako su je oni poslednjih godina pazili i brinuli o njoj, prenosi Indian express.

Advokat Mehre Ravi, žene koja je oduvek skromno i sa malim primanjima živela, pozvao je dva njena unuka (otac im je davno preminuo) da se oproste od nje, pošto je njena bolest ušla u finalnu fazu.

Iako ne baš u dobrom zdravstvenom stanju, Mehra je smogla snage da iznervira unuke koji su znali da ona “negde” čuva određena finansijska sredstva, te da bi mogli to da naslede.

Kako su je poslednjih nekoliko godina obilazili jako retko, baka je rešila da im pred smrt okrene leđa i tako ih nauči pameti.

Unuci su prilikom bakinog performansa mislili da je reč o šali, pa su se smejali gledajući u advokata, a onda su shvatili da od novca više nema ništa i sledili su se.

– Nije želela ništa da im ostavi. Volela ih je, pazila kad su bili mali, ali oni nisu uzvratili istom merom. Zato je odlučila da im se revanšira – rekao je advokat Mehre Ravi. (objektiv.rs)