Ispovijest Ljubavnice: „Imala Sam Aferu S Oženjenim Muškarcem, Evo Zašto Se Ne Kajem“!

Zanimljivosti

Ispovest ljubavnice.

Razlaz Šakire i Pikea, koji je pevačicu prevario sa mlađom ženom, pokrenuo je staru raspravu o tome koga treba kriviti za aferu. Književnica Rejčel Foster je za The Sun ispričala svoje iskustvo – jer je imala aferu sa oženjenim muškarcem. Ona smatra da je odgovornost isključivo na muškarcu koji vara.

Treba kriviti muškarca, a ne ljubavnicu – to je moj stav i toga se držim. Imala sam kratku, ali uzbudljivu aferu sa oženjenim muškarcem i kao slobodna žena, nisam osećala ni trunke krivice zbog toga“, počinje svoju priču.

„Imala sam 20 godina kada sam se preselila iz mirnog grada na severu u blistava svetla Londona. Mlada, slobodna i željna uzbuđenja , izlazila sam u koktel barove u Sohou. Veliki grad je nudio kosmopolitski način života koji je bio milion svetlosnih godina udaljen od mesta odakle sam došla. Osećala sam se kao da sam ‘stigla’ — potpuno kul i spremna za život razvrata i nestašluka u mojim uskim farmerkama, svetlucavim prslucima i lažnom preplanulom tenu.

Jedne večeri mi je u baru prišao elegantno odeven čovek u dugom, skupom kaputu, dugmadima za manžetne i sjajnim cipelama. On nije bio moj uobičajeni tip, ali 40-godišnji Sajmon je imao sopstveni biznis i bio je iz porodice koja je posedovala špediciju. Osećala sam se polaskanom njegovom pažnjom i zažmurila sam na burmu na njegovom prstu.

Rekao je da je živeo sa suprugom i malom ćerkom u stanu u blizini Kamdena i da su bili odsutni preko noći. Odveo me je tamo i imali vodili smo ljubav u njegovom bračnom krevetu. Bila sam zavedena njegovim uglađenim izgledom i njegovom velikodušnošću. Osipao me je poklonima i vodio u skupe hotele.

Vodili smo ljubav zabavno i mahnito, i dok je malo otkrivao o svom braku, rekao je da mu je život u kući dosadan. Pošto je njegova žena postala majka, nedostajala mu je njena pažnja. Bio je upravo onakav kakav sam i pretpostavljala da je oženjen čovek – očajnički dosadan i staložen.

Sastajali smo se dva puta nedeljno i pošto sam bila zanesena u trenutku, nisam ni jednom stala da razmišljam o njegovoj ženi i detetu. Oni su bili njegov ‘problem’, a ne moj, a ja sam se previše zabavljala da bih brinula. To je bila afera, ništa više. Nije planirao da napusti svoju ženu, pa sam tri meseca kasnije to prekinula.

I do danas ne osećam kajanje. Muškarci koji varaju spremaju svoj krevet i treba da leže u njemu. Stavite odgovornost na njihova vrata, ne moja“, zaključuje Rejčel Foster.

(zadovoljna.nova.rs)