Umesto otkaza, dadilji je dao prsten: “20 godina je stariji, a njegovoj deci sam idealna maćeha”

Region

“Nije ništa znala da uradi. Užanso je čistila, prala i kuvala”, rekao je on, pa se oženio njom

Parovi sa razlikom u godinama veoma lako privuku pažnju na društvenim mrežama. Što je veći generacijski jaz – to će više iz nekog razloga “odjeknuti” na internetu.

U poslednje vreme pažnju je privukla tiktokerka Kejla, koja se redovno hvali svojim brakom, ali i zanimljivom ljubavnom pričom.

Ne stidi se da kroz videe otkrije detalje kako se upoznala sa sadašnjim suprugom, ali se svakodnevno suočava sa podrugljivim komentarima.

Naime, Kejla je ljubav svog života upoznala na poslu. On joj je bio šef, koji je planirao da je otpusti. No, Kejla nije ostala bez posla, jer je u simbolično vreme njen šef počeo da se zaljubljuje u nju.

– Mnogi su mi rekli da to nije za mene i govorili mi da, pored toga što mi je šef, stariji je od mene 20 godina. Ali, eto šta se desi kada poslušate svoje srce – navodi ona.

Kako navodi u jednom videu, Ben je bio razveden i kao samohranom ocu troje dece bila mu je potrebna pomoć. Tako je odlučio da unajmi dadilju, a u isto vreme Kejla se preselila u Njujork i tragala za poslom dadilje. Tada 23-godišnja Kejla naišla je na Benov oglas i ubrzo dobila posao. Od njegovog najstarijeg deteta je starija oko sedam godina, ali pored zabave sa decom, Ben je smatrao da je “užasna dadilja”.

@krystlekayture

Oh hi.. its been a while 🤍 #nannyfine #agegap #agegapcouple #husbandwife

♬ original sound – Nostalgia Chick ✨

– Nije znala da kuva, ni da pere, ni da čisti. Znala je da se zabavi sa decom i da ih dobro pričuva. Popričao sam sa ćerkom o dadilji i odlučio da joj dam otkaz. Kada je to čula, moja ćerka je počela da plače i da me moli da je ne otpustim, jer su postale jako bliske – navodi za “NyPost”.

Tri godine kasnije, ljubav je počela da cveta između razvedenog tate i “užasne” dadilje. Tako, umesto otkaza, dao joj je prsten.

Kejla je već bila majka jednog deteta iz prošle veze, ali je par odlično uklopio svu decu.

Kako navodi u svojim videima, ona sebe smatra”kul i idealnom maćehom” i obožava što nije mnogo starija od njih.

– Imao je troje dece, pronašao je tebe i sad si mu ti četvrto dete – pisali su u komentarima.

(Ona.rs)