Janjuš “odlepio” kad je čuo da Aneli hoće da oduzmu starateljstvo nad detetom: Obrušio se na Staniju i Asmina

Zanimljivosti

Nije mogao da ostane imun

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić izašla je iz “Elite” na nekoliko sati, kako bi se borila za starateljstvo nad ćerkom, a potom se vratila na imanje. Ukućanima je saopštila:

– Jutros me je sačekala moja advokatica. Preduzete su sve mere da se moje dete zaštiti. To što Stanija piše nemam nikakvog smisla. Tužena će biti za sve što je rekla – rekla je Aneli i dodala:

– Može ona da priča šta hoće, oni su govorili do pre 5 dana da to dete nije njihovo, svašta su još pričali i sad pričaju takve gluposti. Ceo dan sam provela napolju, da bi mi ostalo starateljstvo. Oni mogu samo da maštaju o tome, to se nikada desiti neće. Oni vode svoj rijaliti napolju. To je bolesno, neka gleda svoja posla, a ne da se brine o mom detetu, njoj je samo bitna medijska pažnja, da ja nisam ovde ona ne bi bila nigde. Može da piše šta hoće, moje dete nikad videti neće. Moja Nora ne zaslužuje uopšte da ima takvog oca, niti takvu maćehu, oni samo žele da mene ponize i oskrnave – rekla je besna Aneli Ahmić.

Iako nisu u dobrom odnosu, Marko Janjušević je stao na njenu stranu.

– Sasvim je normalno da dete bude sa majkom, jedino ako je majka luda. Ne možeš ti da uzmeš od majke dete i da se tako ponašaš, gde to ima? Oni su tražili DNK koliko ja znam. Rekli su da ne liči na njega i još su svašta pričali a sad kao hoće da joj oduzme dete. To se preko deteta ne radi, oni su kao mangupi neki, nemoj da im ja pokažem – rekao je Janjuš, a sve poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)