SKANDAL U ZAJEČARU:Predsednik Bačke FIZIČKI NAPADNUT usred meča! Policija ga čuvala od RAZJARENIH domaćina!

Zanimljivosti

Fudbaleri Timoka i Bačka odigrali su nerešeno 2:2 u okviru 15. kola Prve lige Srbije

Međutim neverovatno je šta se dogodilo na meču u Zaječaru.

Naime predsednik Bačke je fizički napadnut tokom utakkmice.

Iz kluba su istakli da je predsednik kluba fizički napadnut pa su povodom toga izdali saopštenje za medije.

“Od početka susreta osetila se ogromna tenzija i naelektrisana i neprimerena atmosfera u svečanoj loži stadiona pod Kraljevicom.

Naime, od početka utakmice prema našim igračima, stručnom štabu i predstavnicima kluba iz lože domaćina upućivane su najpogrdnije psovke, uvrede… da bi potom oko 60. minuta utakmice pokušan fizički obračun sa predsednikom našeg kluba Radetom Jelićem, kojem su upućene najstrašnije uvrede, kletve i druge neprimerene stvari koje nisu ni za objavu na klupskom sajtu. Potom je predsednik Bačke od strane predsednika Timoka i dvojice ljudi u njegovom prisustvu bukvalno izguran i izbačen sa stadiona uz nastavak najstrašnijih kletvi, uvreda i pretnji fizičkim nasiljem.

Posle toga predsedniku Bačke je pružena zaštita od strane MUP-a Srbije u čijem prisustvu je proveo ostatak utakmice van stadiona. Protiv određenih lica klub će podneti prijave nadležnim državnim organima. Pripadnici MUP-a su na licu mesta evidentirali nemile događaje.

Fudbalski klub Bačka iza sebe ima dugogodišnje iskustvo igranja najviših Saveznih rangova takmičenja u Srbiji. Ne treba da podsećamo da smo nekoliko sezona igrali najviši rang, tj. Superligu Srbije, kao i Prvu ligu Srbije, samim tim bili smo na mnogim gostovanjima, mnoge ekipe smo ugostili kao domaćini, možemo samo da konstatujemo da ovako, pa čak ni približno nigde nismo ovako dočekani, niti smo mi kao klub ikada bilo koga slično dočekali”, navode iz kluba.

Kurir sport