Prvo oglašavanje Alena, nakon što je Aneli priznala da ga simpatiše: Evo šta je imao da poruči

Showbizz

O njemu u “Eliti” već danima pričaju

Učesnica “Elite” oko koje se već mesecima vrti priča, Aneli Ahmić, sinoć je otkrila pozadinu odnosa sa misterioznim Alenom.

Aneli je priznala da su ona i Alen galiji simpatije jedan prema drugom, ali da među njima nikad ničeg konkretnog nije bilo.

– Alen je osoba koju poznajem godinama, pre Asmina smo se simpatisali, nikada ništa nismo imali, zaklela sam se u svoje dete – rekla je Aneli sinoć u emisiji “Pretres nedelje” i dodala:

– Simpatisala sam ga… On je najbolji prijatelj od mog prvog rođaka, jako je kulturan, niti pije, niti išta. Mi smo familijarno dobri. I on i rođak imaju mnogo, mnogo para, oni su tu za celu moju porodicu, kada je bio pokop tate, kao da nam je porodica. Ja sam uvek govorila da bih htela takvog čoveka pored sebe, kada sam videla te kvalitete. Kad je meni Asmin ovo napravio, ja sam dolazila kod rođaka u kancelariju, jer su i oni bili dobri sa Asminom, pričala sam sa njima o tome. Ja sam pokušala mamu da ispitam na sve načine, zaboravila sam da sam to rekla za Alena, mislila sam da je on doveo. Ona je meni kroz priču rekla da je doveo taj prijatelj, pa sam je pokušavala pitati: “Šta, Alen?”. Imao je tu ženu, šta znam, ne znam – pričala je Aneli.

Alen se do sada nije oglašavao, a kada su ga pozvali, odbio je da komentariše.

– Nemam nikakav komentar, nemam šta da komentarišem, ali pošteno što ste nazvali – bilo je sve što je imao da poruči Alen, koji je izričit u tome da se neće oglašavati, piše Pink.

(Telegraf.rs)