ĆERKA BAJE MALOG KNINDŽE ŽESTOKO ODGOVORILA ČANKU NA PROZIVKE: Moj tata se ne osvrće na nebitne face, ali ja neću da ti PREĆUTIM

Showbizz

Ljiljana Pajčin, ćerka pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, oglasila se nakon tvrdnji lidera LSV-a Nenada Čanka da ona studira u Americi sa hrvatskim pasošem.

Političar Nenad Čanak, podsetimo, izjavio je danas u jutarnjem programu Baja Mali Knindža i njegova ćerka imaju hrvatski pasoš, a Ljiljana Pajčin odmah se oglasila i navela da je političar izrekao “niz izmišljotina” na njen i račun cele njene porodice.

Ljiljana je naglasila da se inače ne oglašava povodom pisanja o njenoj porodici, ali da je i te kako povređena načinom na koji je ovaj političar govorio u emisiji.

Moj otac i naša porodica se ne oglašava i ne osvrće na prozivke raznoraznih političara i nebitnih faca. Ali ovim putem bih htela da demantujem gospodina Čanka koji je u jutarnjem programu izjavio da ja studiram u Americi sa hrvatskim pasošem – rekla je Ljiljana za Alo.Ljiljana, srednja ćerka Mirka Pajčina, navodi da joj je preko glave sličnih priča.

– Moja majka je rođena Beograđanka, kao i ja, a otac je rođen u Bosni i Hercegovini. Tako da jedini pasoš koji ja mogu imati jeste pasoš ovih država. Za ljude koji nisu upućeni, postoji mnogo načina da se dobije stipendija u Americi i završe studije. Ja završavam master studije u maju i studiranje u Americi je bio apsolutno moj izbor! Mrzim što moram da se oglašavam, ali stvarno mi je preko glave da ljudi ispiraju usta sa mnom i skupljaju jeftine političke poene na nacionalnoj televiziji – poručila je Ljijana.

(Kurir.rs/Alo)