ELLA DVORNIK O MLADIMA ‘Zašto bi studirali 10 godina za jadnu plaću?’

Region

Influencerica Ella Dvornik gostovala je u podcastu Milana Popovića STORYTIME i otkrila sve o svom poslu i fenomenu društvenih mreža iza kamere, kako postati praćena osoba te koje mane posao influencera nosi sa sobom, piše Story.

‘Zašto bi ja sad, kao klinac, bio doktor? Kada ti cijeli svijet, cijeli media govori da se moraš vozit u privatnom avionu, imat vilu, vozit Porschea’, riječi su kojima je Ella započela svoju izjavi te nastavila:

‘I onda ti gledaš ove Crypto, Pornhub, Onlyfans, influenceri i misliš si ‘zašto bi ja studirao 10 godina za neku jadnu plaću?’. Još radiš smjene po 20 sati. Ne znam ili će nas stvarno morat zamijenit roboti jer ćemo svi biti poznati ili ne znam što će se desiti. Ali, zanimljivo mi je gledati kako propadamo’, kazala je Dvornik za kraj.

Podsjetimo, Ella je nedavno otkrila da nikada nije završila srednju školu. Srednju Umjetničku školu u Zagrebu napustila je kada je bila drugi razred kako bi snimala seriju ‘Rođaci’, koja nikada nije ugledala svijetlo dana.

‘Sve vrijeme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osjećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa’, započela je Ella i nastavila:

‘Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam na neki način morala naći nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vrijeme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno’, zaključila je. dalmatinskiportal.hr

@milanpopovicofficial

Ella Dvornik o današnjoj omladini i influenserima. Celi video je na mom YT kanalu #podcast #elladvornik #storytime #milanpopovicofficial

♬ original sound – MILAN