Ovo je imanje dečka Jovane Jeremić u Begaljici! Pred kapijom srebrni lavovi od metar, a u dvorištu – milioni

Region

Privrednik živi u pravom komforu

Dragan Stanković, vlasnik poznatog pekarskog lanca i novi dečko Jovane Jeremić, živi na svom imanju u Begaljici, selu u opštini Grocka.

Naša ekipa posetila je njegov kraj i uverila se u kakvim uslovima živi Dragan, te gde će voditeljka Pinka, po svemu sudeći, uskoro da se preseli.

U dvorištu koje je ograđeno kamenom ogradom i ogromnom kapijom je pravo bogatstvo – dve kuće (jedna u kojoj živi i druga nedovršena), a pored njih jedan od Draganovih pogona.

Da Stanković voli da se istakne i pokaže određenu vrstu moći, dokaz su ogromni srebrni lavovi koji se nalaze pred kapijom, na ulazu.

Ipak, iako je reč o kući velike kvadrature u kojoj trenutno živi, Dragan je nije skoro renovirao, pa ona sama ne “pršti” od luksuza kao mnoge vile poznatih privrednika i biznismena.

No, kako je popularna Jovana istakla da želi da joj dragi ispuni sve želje, u koje spada i vila da bazenom i poslugom, nema sumnje da će postojeće kuće morati da renovira, ili da će (prosto) pazariti novu… na njeno ime.

Podsetimo, naša ekipa snimila je sa Jovanom prilog koji je izazvao ogromnu pažnju javnosti, pošto smo je odveli u najveći pogon u Draganovom vlasništvu, gde smo joj dali izazov da – mesi.

(Telegraf.rs)