“Sada je stvarno okej sve”, rekla je ona Jovana otkrila kako su njeni roditelji prihvatili Dragana: “Uvek su imali zamerke, mama mi je odmah rekla…”

Showbizz

Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković proslavalju Novu godinu u Sava Centaru uz pesme Aleksandre Prijović.

Tom prilikom Jovana je zablistala u ljubičastoj haljini, koja je istakla njenu uzvajanu liniju, a u prvom planu našao se modni detalj

– Ja volim Aleksandru, ona je neko koga puno cenim. Ona je devojka koja je uspela svojim radom, kao i ja, u karijeri. Ja sam je podržavala od prvog momenta od kad sam je videla, mnogo je volim i ona to zna i znam da je i Aleksandra srećna što sam večeras došla. Podržavam je, podržavaću je uvek, jer najbolji idu s najboljima – rekla je Jovana.

Omiljena Aleksandrina pesma joj je Dam Dam Dam, a polčjubac u ponoć rezervisala je za svog partnera.

– Došla sam sa Draganom, bratom i snajom, tu su još neki političari za stolom, interesantno je društvo. Dragan ne daje izjave, ja sam javna ličnost, Dragan ne. On u buduće neće da daje izjave, ja sam zadužena za izjave – dodala je.

Kako je rekla “materijalno je sve postigla, sebi je sve pokupovala”, ali bi volela “da jedan porše makan bude uteran u njenu garažu” i da bi jedna kuća na Dedinju sa velikim bazenom “bila potpuno u redu”.

– Naravno, to i da ne bude ove godine, biće sledeće. U 2024. da budemo zdravi i srećni. Ćerka je od Deda Mraza dobila šta je tražila. Kupili smo joj neku veliku lutku, ta lutka priča, ponavlja kad kažeš nešto. Nazvala ju je Koki. Stvarno je srećna, Dragana je super prihvatila i ona i moj bivši muž, tako da smo jedna srećna porodica. Ja sam se već jednom udala, tako da sad polako. Ja mogu da se udam u svakom momentu. Koliko su me prosili, malo puta sam se udavala – rekla je Jovana.

Oko njenog vrata bili su dijamanti, a njena ogrlica je pravila po uzoru na ogrlicu Lejdi Gage, a ona je dodala i minđuše.

– Ima i prsten, ali mi je bio veliki, pa će da kasni. Ovo je baš skupocen nakit. Nije poklopn od dečka od njega sam dobila Dolče i Gabana torbu, a ovo sam sama sebi kupila. Volim sebi da kupujem nakit jer retko ko može da mi pogodi. Ja volim skup nakit. Retko ko će da da tolike pare za nakit, a ja hoću, jer nakit jako volim. Sećate se onog prstena sa dijamantima i smaragdom, to je najpoznatiji prsten, samo jedan je napravljen, tako je i sa ovim nakitom. Ja sam bila raspamećena kada sam videla Lejdi Gagu da to nosi na dodeli Oskara – ispričala je Jovana i dodala da je njen mnogo skuplji jer je žuti dijaman, ali i da je za svoj dala finu cifru.

Kako je rekla, “bolje da da novac na dijamante, nego na lekove”.

– Roditelji su na dečka reagovali super, mama je oduševljena, rekla je za Dragana da je dobar frajer. Inače je uvek imala zamerke, niko nije bio dovoljno dobar, a sada je stvarno okej sve.

Za 2023. godinu kaže da je godina koja joj je promenila život jer jeupoznala ljubav svog života, dobila da vodi petak.

– Imala sam smrtan slučaj, umrla me je svekrva. To me je bolelo i dosta promenilo. Otplatila sam kredit za stan, zvanično sam vlasnik svog stana, uspela sam i to, tako da sam lepo zatvorila godinu – rekla je Jovana..

(Telegraf.rs)