(VIDEO) Elvedin Sakić Upalio Prvi Live Na TikToku: Pratilo Ga 18.000 Osoba, Zaradio Preko 6.000 KM Za 2h

Showbizz

(VIDEO) Elvedin Sakić upalio prvi live na TikToku: Pratilo ga 18.000 osoba, zaradio preko 6.000 KM za 2h

Sakić je definitivno jedna od najvećih TikToku senzacija i možda jedan od najšeranijih autora i inspiracija za nevjerovatnu količinu mimova. Njegovi duhoviti klipovi svakodnevno najsmijavaju stotine hiljada korisnika ove društvene mreže, a njegova kreativnost je postala magnet za smijeh i zabavu.

Nakon 212 humorističnih klipova koje je snimio za TikTok svi su se pitali kada će popularni “Real Madrid” upaliti live i odigrati prvi meč na ovoj društvenoj mreži. Ostali tiktokeri su se plašili njegovog uključivanja u live emitovanje zato što su znali da će Real Madrid biti prvi.

To je sinoć i dokazao. Upalio je live emitovanje koje je trajalo malo više od 2h. Za to vrijeme dobio je preko 700.000 coins-ova koje kada pretvorimo dobijemo preko 6.180 KM. Sakić je oborio i bh. rekord po posjećenosti javljanju uživo, a pratilo ga je preko 18.000 osoba koji su komentarisali ali i slali coinsove kao znak podrške za ovu zeničku legendu.

Treba napomenuti da tokom svog live emitovanja, su se drugi tiktokeri pokušavali povezati s njim kako bi odigrali meč ali je to Sakić odbio. Mirzu Hatića, popularnog kriminalca iz Sarajeva odbio je čak dva puta.

 CH