NAKON POLA GODINE ANELI AHMIĆ UGLEDALA SVOJU ĆERKICU! Krenula Da Vrišti I Lije Suze, Kamera Pomno Pratila Svaki Pokret (VIDEO)

Showbizz

NAKON POLA GODINE ANELI AHMIĆ UGLEDALA SVOJU ĆERKICU! Krenula da vrišti i lije suze, kamera pomno pratila svaki pokret (VIDEO)

Učesnici “Elite” danas dobijaju praznične čestitke u okviru video snimaka od najmilijih. Bela kuća je svake godine u ovo doba puna emocija jer učesnici rijalitija prvi put mogu da vide svoje najbliže, te su tako Aneli Ahmić, kada je videla svoju ćerku, preplavile emocije.

Naime, u njenom klipu je ćerka Nora koja je mami poručila snažne reči, a Aneli je odmah krenula da vrišti od sreće. Ona je skočila sa klupe i čučnula na pod, a Anelina sestra Sita je kasnije pozdravila Janjuša, Matoru i Đedovića.

– Nora mi je rekla : “Mama volim te”. Moji su verovatno na Jahorini, vidim da uživaju. Presrećna sam, moja Nora, ne mogu da verujem. Drago mi je što je sestra pozdravila Janjuša i znam na šta misli za ono što je rekla da ne radim. Mama mi je preozbiljna, ali hvala im na svemu, očekivala sam i brata, ali znam da on to ne radi. Nadala sam se tome, ali sam znala da se to neće desiti. Presrećna sam, stvarno – rekla je Aneli.

– Drago mi je da su me pozdravili i hvala im na tome – rekla je Matora.

– Pozdravili su i mene i hvala im na tome. Aneli i ja smo od prvog dana dobri i ona mi se tada otvorila i sada mi je drago što je progovorila o svemu – rekao je Đedović.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić