ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO GAŠENJE RIJALITIJA: Vlasnik Pinka saopštio važnu odluku

Showbizz

Vlasnik Pink Media Gruop saopštio je da će u budućnosti doći do gašenja rijaliti programa na televiziji Pink!

Željko Mitrović vlasnik Pink Media Group juče je imao obraćanje povodom novogodišnje žurke koju je organizovao na Dedinju u zgradi Pink televizije, gde je govorio o promenama koje planira na svojoj televiziji.

Pored toga što je Željko najavio jako brzo novu televiziju i velike projekte, on je saopštio da će na Pinku uskoro doći do izmene programa jer, kako on govori, vreme rijalitija polako nestaje, pa će shodno tome doći i do završetka takve vrste programa na televiziji Pink

– Što se tiče sledeće televizijske sezone, vraćamo se tvrdoj, čvrstoj produkciji, jer vreme rijalitija polako nestaje – rekao je Mitrović i dodaje da je vreme kada će televizija Pink prestati da emituje rijalitije veoma blizu.

Ova informacija iznenadila je ljude na društvenim mrežama, koji vole i prate rijaliti, pa se dosta priča i komentariše odluka koja je saopštena. Željko Mitrović još uvek nije najavio tačan datum, niti godinu u kojoj će prestati da se emituje ovakav format, a njegovo saopštenje šokiralo je brojnu publiku.

Željko Mitrović je takođe u obraćanju na Pinku saopštio da će započeti proizvodnju sopstvenog šou programa, koji će imati jako veliku raznovrsnost. Još uvek nije poznato o kakvom programu je reč, ali će sigurno biti veliko iznenađenje za celokupnu publiku koja uživa da prati Pinkov program i sadržaj.republika.rs