Prija oborila sve rekorde ,Oborila sve rekorde! Prija za manje od 24 sata rasprodala drugi i najavila i treći koncert u Osijeku

Showbizz

“Moram prvo još jednom da se zahvalim svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku”

Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović, zakazala je i treći koncert u Osijeku nakon što je za manje od 24 sata rasprodala dva nastupa u ovom hrvatskom gradu.

Za manje od 24 sata regionalna zvezda najavila je i svoj treći koncert u osječkom Gradskom vrtu. S obzirom na ogroman interes koji ne jenjava i činjenicu kako karte nestaju u trenu, Aleksandra je otkrilai koliko koncerata planira da održi.

– Moram prvo još jednom da se zahvalim svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15.2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lepo, naravno da što je veći broj koncerta je veći uspeh, ali mislim da ne treba ni preterivati – rekla je ona, prenosi Extra FM.

– Mislila sam da posle Zagreba, kada je Hrvatska u pitanju i prodaja karata, ne može luđe, ali evo onda se dogodio Osijek. Niko ovo nije mogao ni da pomisli. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve – poručila je Prijovićeva svojim fanovima.

Turneja “Od Istoka do zapada” ostaće upamćena i kao najveći koncertni spektakl na ovim prostorima, te zasigurno nešto što je obeležilo 2023. godinu, no sudeći prema interesu za koncerte u Osijeku, čini se kako će slično biti i u godini pred nama.

U znak zahvalnosti Aleksandra Prijović svojim je obožavateljima za kraj godine pripremila poklon.

– Želela sam posle ovako uspješne godine da zahvalim mojoj publici, jer mi je ta ista publika i poklonila ovu najlepšu godinu, pa da im se odužim koliko mogu. Odlučili smo da izađe jedna pesma kao poklon publici koja voli ono što radim. Pesma izlazi 31.12. uveče, jedva čekam da je čujete, evo otkriću vam i naziv pjesme – Poslednji kabare.

(Telegraf.rs)