“Da” na FL380: Jakov zaprosio Minu na 11500 metara iznad zemlje, kapetan aviona se obratio putnicima

Region

Mladić po imenu Jakov, poželeo je da skrati neizvesnost i da na jedan od najromantičnijih načina – zaprosi svoju devojku po imenu Mina i to u oblacima, između Beograda i Pariza

Putnici, a najviše jedna putnica po imanu Mina, koji su tek nekoliko dana pred doček Nove godine avionom kompanije Air Serbia putovali za Pariz letom broj JU314, imali su tokom leta iznenađenje – i to veoma prijatno reklo bi se, za razliku od mnogih drugih iznenađenja iz aviona koji “završe” u medijima.

Mladić kome smo uspeli da saznamo samo ime – Jakov, poželeo je da skrati neizvesnost i da na jedan od najromantičnijih načina – zaprosi svoju devojku i to iznad oblaka oblacima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Air Serbia (@airserbia)

Sve ovo desilo se u avionu Airbus A319-132 registarske oznake YU-APL serijskog broja 4282, koji je napravljen 2010, a već pune tri godine leti u sastavu flote kompanije Air Serbia.

Posadu aviona na liniji Aerodrom Nikola TEsla (BEG) – Aerodrom Šarl de Gol (CDG) činili su kapetan Pavle Đelić, prvi oficir Nebojša Vasiljević, šefica kabinske posade (cabin senior) Anja Radojević i stjuardese Milica Bradonjić i Emilija Knežević.

Mina je rekla “Da”,

“Mina i Jakove, raduje nas što smo deo vaših uspomena. Srećno i da sa nama porodično letite još mnogo, mnogo godina”, objavila je kompanija Air Serbia na svom Instagram nalogu.

(Aero.rs)