PLAKALA ZBOG MONTAŽNE KUĆE, SAD IMA MAJMUNA OD 2.000 EVRA: Milica Druga Žena – Sve U Zlatu, A Ona Pokazuje Trbušnjake!

Showbizz

PLAKALA ZBOG MONTAŽNE KUĆE, SAD IMA MAJMUNA OD 2.000 EVRA: Milica druga žena – sve u zlatu, a ona pokazuje trbušnjake!

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Milica Kemez, pre par godina je pred Pinkovim kamerama ispričala sve o jezivim detaljima iz prošlosti, situacijama kroz koje je prolazila u hraniteljskoj porodici, ali i činjenici “da nju neće imati ko da sačeka kada se završi takmičenje”.

Tada je od produkcije dobila na poklon montažnu kuću, za koju je nedavno izjavila da još nije izgrađena, počela da radi kao voditeljka na Red televiziji, a sada je rešila da sa verenikom Borom Santanom napravi feštu za svoj 28. rođendan. Milica je organizovala zabavu u jednom prestoničkom restoranu, na kojoj je okupljenim fotografima pokazala i svoju novu figuru.

Milica je pokazala da je znatno mršavija, obučena u zlatnu haljinu isečenu preko stomaka koja je jasno otkrivala njene trbušnjake, a potom otkrila i šta je dobila na poklon:

“Dobila sam malog majmuna od Bore. Nisam to očekivala uopšte. Ulazim juče u stan i vidim ogroman kavez. Prvo sam mislila da je rakun ili da je neki hrčak. Ja sam davno videla tog majmuna i mnogo mi se dopao, ali sam zaboravila na njega. Imala sam želju da jednog dana, kada budem imala svoju kuću, imam sve male životinjice, ali eto Bora se posebno potrudio da pronađe vrstu koju možemo da držimo ovde. Jedva čekam da ga upoznate, zove se Abu. Mnogo sam srećna”, rekla je Milica.

Pogledajte kako izgleda:

mondo.rs