Velike promene u domu Seke Aleksić: Pevačica menja sve, ali će je ova koštati desetine hiljada evra

Showbizz

Vila koju je Seka sagradila, sada se delimično ruši

Pevačica Seka Aleksić i Veljko Piljikić u braku su od 2010. godine. Njih dvoje žive bračnu idilu u Staroj Pazovi gde su izgradili dom iz snova.

Međutim, kako prenose mediji, Seka bukvalno ruši pola porodične kuće u Pazovi.

Pevačica je rešila da leto sačeka u potpuno renoviranoj kući koju je sagradila pre skoro deceniju.

Dok majstori rade na kući, Seka je odlučila da otputuje sa porodociom na Kopaonik, a izvor za medije je otkrio da se odlučila na razne promene.

– Veljko i ona već duže vreme razgovaraju o tome kako bi bilo dobro da preurede, malo životni prostor. Zbog toga su pozvali arhitektu i izrazili mu svoje želje. Nakon nekoliko nedelja idejno rešenje je napravljeno i njih dvoje su odobrili radove. Oni žele da neke prostorije potpuno promene, u kupatilima i kuhinji menjaju pločice i komplentan dizajn svega. Oni su rešili da malo promene i boje u kući pa će tako nove saniterije i nove pločice imati potpuno drugačiji dezen nego ovo do sada – rekao je izvor za Skandal.

Cena ovog renoviranja nije mala, iznosiće navodno negde oko 80.000 evra. U tu cenu spadaju samo građevinski radovi, sanitarije, pločice, a neke delove nameštaja će tek kupovati. Seka i Veljko imaju ideju da u jednom delu kuće naprave i zimsku baštu. Naime, oni su prošlog leta u dvorištu napravili bukvalno oazu pored svog bazena, a kako je zima hladna, oni su odlučili da ovo renoviranje iskoriste da čak naprave i zimskubaštu u kojoj će tokom zime moći da uživaju kao da su u svom dvorištu tokom leta.

Zbog toga će ovo renoviranje biti vrlo brzo završeno, pa će moći blagodeti zimske bašte da iskoriste dok još zima traje. U kući kod njih je sada potpuno haos, pa oni svaki trenutak koriste da budu negde napolju. Ljudi koji dolaze kod njih u goste kažu da je kuća bila jako lepo sređena i da su njih dvoje odlični domaćini. Međutim, kada sve bude gotovo gosti će biti potpuno oduševljeni onim što vide i onim što su njih dvoje osmislili, prenosi Republika.

Podsetimo, nakon tvrdnji koje su počele da kruže društvenim mrežama da je supruge Seke Aleksić, Veljko Piljikić prevario pevačicu i dadilji napravio dete, oglasila se folkerka.

Naime, korisnik Tvitera podelio je status u kom je napisao sledeće: ” Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu”.

Seka se oglasila i burno reagovala, na, kako ona tvrdi, čiste i zle izmišljotine te demantovala navode kako bi zaštitila svoju porodicu.

– Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče- rekla je Seka za “Blic”.

(Telegraf.rs)