“MUŠKA DECA SU BUĐAVA”: Jutjuber Koji Je ZGROZIO Izjavom O Ženama Ponovo Pravi Haos – Reagovala I Seka Aleksić! (VIDEO)

Showbizz

“MUŠKA DECA SU BUĐAVA”: Jutjuber koji je ZGROZIO izjavom o ženama ponovo pravi haos – reagovala i Seka Aleksić! (VIDEO)

Poznati jutjuber Nikola Jovanović, prepoznatljiviji kako Nixa Zizu, pre dve godine je napravio pometnju kada je gostujući u jednoj emisiji na Hajp televiziji izneo jezive stavove o ženama. Voditeljke su tada sa Jovanovićem pričale o zlostavljanju i maltretiranju žena, kada je on omalovažio ženski pol tvrdeći da “ne može da kaže NE”.

“Tu nema ne. Treba da znaš da si slabiji pol. Šalješ gole slike muškarcu i dođeš kod njega gola kući uveče i ako mu kažeš tu ‘ne’ to je mnogo veliki problem, razumeš? Treba da znaš šta radiš i kod koga ideš, moraš da znaš da si slabiji pol”, rekao je jutjuber i poručio da to što njemu priča zadrži za sebe, jer neko može da je izbaci kroz prozor.

Nakon ovoga su oštro reagovale pevačice Milica Pavlović i Milica Todorović, kao i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase koji ga je nazvao “budaletinom”. Sada je Jovanović ponovo u centru pažnje zbog gostovanja u podkastu rekao da “nisu sva deca lepa”, ali i da bi on voleo da ima ćerku, a ne sina, jer su “dečaci buđavi”. Ovaj snimak je osvanuo na Tviteru, a prokomentarisala ga je i pevačica Seka Aleksić koja je pratioce pitala “Ko je, bre, ovaj”.

Pogledajte:

mondo.rs