“Kada krenem ka tvom zagrljaju oglasiće se crkvena zvona da ti jave da dolazim”: Reči Borisovog oca mnogo bole

Region

Vladimir Majorski, Borisov otac, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje video-snimke i fotografije na kojima se nalaze Boris i Dejana

Boris Majorski (18) poginuo je 18. oktobra 2022. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške. Sa njim je na motoru bila i negova devojka Dejana. Od tragedije je prošlo više od godinu dana, ali njihove porodice i dalje ne mogu da prežale što su ostali bez njih.

Vladimir Majorski, Borisov otac, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje video-snimke i fotografije na kojima se nalaze Boris i Dejana, a ovaj put je na svom “Fejsbuk” profilu objavio srceparajuću poruku

“Jednog dana kada krenem putem tvog zagrljaja, oglasiće se crkvena zvona da ti jave da dolazim. Ista ona zvona, koja su 21. oktobra te preteške 2022. godine, oko 14.30 najavili anđelima da nebesko carstvo postaje bogatije za dva božanska bića. Gde god da krenem, tražim te pogledom među mnogim prolaznicima, ubeđujući sam sebe da je ipak sve ovo samo neki duboki san iz kojeg nikako ne mogu da se probudim. Lepo vreme u predivnoj Budvi, izvelo je mnoge turiste u ovo doba godine, koračajući uz jednu od plaža, pogledom u zalazak sunca vraćam misli u prošlost, onu u kojoj sam bio srećan, nekada i ja. U svakom od prolaznika, tražim tebe, tvoj mio glas, tvoj predivan osmeh. Shvativši da je to samo moja pusta želja, pognute glave i slomljenog srca tihim korakom krećem dalje, prema tom jednom, jedinom cilju…danu kada će se ponovo oglasiti crkvena zvona, da ti jave da sam krenuo”, glasi objava.

Podsetimo, Boris Majorski i Dejana Neralić bili su zajedno na motoru tog 18. oktobra, kada su krenuli na izlet u etno selo kod Novog Sada. Do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. iz Krčedina svojim “mercedesom”.

Slobodan B. nije ustupio prvenstvo prolaza tinejdžerima koji su bili na motoru, usled čega je i došlo do saobraćajne nesreće, a vozač je osuđen na tri godine zatvora.

(Telegraf.rs)