“Uzimala sam sve što nađem pored kontejnera, nije me sramota!” Nada Topčagić šokirala izjavom

Showbizz

Nada Topčagić je uvek važila za osobu koja iskreno govori šta misli, pa je tako sada i otkrila da je ničega nije sramota

Pevačica Nada Topčagić je preko 4 decenije na sceni, a sem po glasu poznata je i po specifičnom stajlingu i po tome što uvek kaže šta misli.

Nada je tako uvek iskreno pričala o kolegama, karijeri i privatnom životu, a sada je otkrila kako se snalazi, pa je sudeći po komentarima na mrežama, sve iznenadila šokantom vešću.

– Sve sama radim po kući, pomaže mi Zlatko naravno, ali volim da većinu stvari preuzmem na sebe. Kod mene je ludilo, ako nađem drva po ulici, pokupim ih i čuvam u podrumu. Uzimala sam sve što je pored kontejnera ako valja. Nije me sramota od toga – iskreno je rekla pevačica, pa dodala:

– Stalno ostavljam kučićima hranu po ulici, uvek vičem Zlatku da stane kolima na Zlatiboru da iznesem to što imam. Uvek mi se nešto lepo desi u životu. Nikome ne mislim zlo, moraš biti dobar čovek. Nada će za Novu godinu nastupati i kaže da je sada često zovu. Prvi put sam sada na Trgu u Staroj Pazovi za Novu godinu. Moraju da vas zovu, ja se ne guram, moraš imati sve. Došlo je malo i moje vreme. Pojedini non – stop pevaju na istim mestima, zar publici ne dosadi da gledaju iste ljude stalno. Šteta je što nema više Saše Popovića da organizuje novogodišnja snimanja, čim je on napustio estradu, sve je stalo. Sve kolege su dolazile, nemamo gde da se pokažemo sada. On je dobrica, šta god bi mu potražila, izašao bi mi u susret. I pare na zajam i krv. Takav je sigurno prema mnogim kolegama – rekla je Nada.

Nada je nedavno pevala u “Eliti”, pa je otkrila šta se dešava na imanju.

Pevačica je otkrila da je posavetovala Jovanu Tomić Matoru da se pomiri sa Anitom Stanojlović.

– Bilo mi je lepo u rijalitiju, nisam znala da me snimaju, rekla sam Matoroj da se pomiri sa Anitom. Nisam htela da izađem. Već je trebalo da idem kući, bilo je jutro. Njima je tamo opasno dobro, Mići sam rekla da bih tamo ostala. Svi me vole, srčano su me pozdravili. Izdržala bih ja dobro sa njima. Trebalo je da uđem sa Teodorinom mamom, sve bih im nabila na glavu. Prijatno mi je bilo. Zvali su me da uđem na mesec dana u rijaliti – rekla je za PulsOnline.

Telegraf.rs