Darko Lazić 300.000 evra dao za stan i automobil, evo gde planira da živi sa Katarinom

Showbizz

Darko Lazić kupio stan i auto za 300.000 evra
Pevač Darko Lazić već duže vreme zajedno sa suprugom Katarinom boravi u Novom Sadu gde često ima dosta obaveza zog čega se odlučio na korak da upravo tu kupe stan.

Kako navode mediji on je tri godine pokušavao da nađe nekretninu koja će mu odgovarati i konačno je uspeo u tome pa je tako Darko Lazić kupio stan i auto za 300.000 evra.

– Darko i Kaća su se konačno skućili u Novom Sadu, ali izbegavaju da pričaju o tome. Dali su oko 200.000 evra na prostran stan, cena je malo manja, ali ispada ovoliko jer mnogo toga tek treba da se doradi i sredi. Veći deo nameštaja su već ubacili, tu je i bela tehnika i ostale dekoracije, ali planiraju da menjaju pločice u tri sobe, pa tu idu dodatni troškovi – kaže za „Republiku“ izvor blizak pevaču i dodaje da je Darko preko drugara došao i do auta koji mu se duže vreme sviđa:

– Darko je hteo još jedan pored onog koji ima u mint boji. Tu je potrošio još 100.000 evra, ali nije otišao u minus. Samo su obrnuli novac koji su dobili za svadbu, tako da su uradili pravu stvar! Darko se konačno skućio i smirio, to svi kažu, a ima dosta prijatelja.

Darko Lazić kupio stan i auto
Darko je i sam potvrdio da je kupio stan ali nije želeo da precizira informacije kada je cena i mesto gde se tačno nalazi stan u pitanju.

– Dobro ste obavešteni, ali ne mogu da još da pričam gde je stan. Ja već dugo planiram da kupim nekretninu u Novom Sadu jer mi ovaj grad mnogo prija. Još kad sam bio s bivšom, znate na koju mislim, hteo sam ovde da se skućim. Mnogo je mirniji grad u odnosu na Beograd, tako da mi baš prija klima. Kolima za pet minuta stignem gde god treba, a Kaća već ima svoje poslove ovde, tako da smo sve uklopili – kaže Darko i dodaje:

– O sumama ne bih da pričam, ali svi znaju kako se kreću cene. Doskora smo živeli privatno, a sad sam konačno odrešio kesu i pazario nešto što mi treba. Automobile volim, to svi znaju, tako da sam se i tako malo častio. Sad još samo da dođu deca i sve je na svom mestu!

ekskluziv.rs