Lepa Brena puni treću Arenu u Zagrebu, za Hrvate ima poseban uslov koji moraju ispuniti ukoliko žele još

Showbizz

Ističe da će pevati tamo dokle god publika to bude želela, ali…

Jugoslovenska zvezda Lepa Brena rasprodala je dva koncerta u Areni Zagreb, koja su zakazana za 6. i 7. decembar 2024. godine.

Zbog ogromnog interesovanja dodat i je treći koncert 9. decembra iduće godine, a nagađa se da će ih biti još.

Brena je nedavno je snimala novogodišnji program na RTS, kada je priznala da li očekuje da će biti još Arena. Recimo, pet, kao što je imala njena “snajka” Aleksandra Prijović.

– Pevaćemo u zagrebačkoj Areni dokle god ih budemo punili. Naravno, radićemo to sa nekim pauzama. To vreme kada sam postizala rekorde, to je bilo vreme između 1982. i 1990. godine. Imali smo 31 dan uzastopce svaki dan nastup. Zatim pevala sam 17 dana u Sava centru… U ovim godinama smatram da ne treba juriti nikakve rekorde više, niti juriti neke cifre. Hoću lepo da radim, da u tome uživam, da nisam premorena. Možemo raditi eventualno dva koncerta zaredom, a onda sutradan sledi pauza, da se resetujem. Ne mogu ni mlađi oko mene da izdrže taj tempo. Ja sam ozbiljan maratonac, kao što vidite, koliko godina radim… I profesionalac – rekla nam je Lepa Brena, pa se osvrnula na Aleksandrin uspeh.

Cela ta priča oko Aleksandre, je nešto što smo porodično pomno pratili. Znam koliko su Filip i ona radili na njenom apgrejdovanju svake godine. Sa njenom interpretacijom, sa stajlingom… Ona je prosto došla u jednu poziciju gde, kada dođete u prvi tim Real Madrida, kada imate celu tu ekipu oko sebe, ako ste toliko pametni i toliko talentovani, kao što ona jeste, onda je rezultat zaista i lep i divan i fascinantan. Mene, kao neko ko je prošao istu tu celu priču, na neki način čini srećnom, ali isto tako sam veoma svesna koliko je to teško i naporno – navela je pevačica, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)