Taylor Swift ima tri mačke vrijedne gotovo 300 milijuna eura – žive bolje od mnogih ljudi

Zanimljivosti

Benjamin Button, Meredith Gray i Olivia Benson mačke su koje obožava te su već bile zvijezde njezinih spotova, a procjenjuje se da su vrijedne svaka po oko 90 milijuna eura

Taylor Swift (33) slikala se sa svojim četverogodišnjom mačkom Benjaminom Buttonom na naslovnici časopisa Time, povodom proglašenja njezine titule kao osobe godine. Naime, slavna je pjevačica inzistirala da na snimanje povede svoju mačku, koja je procijenjena na oko 100 milijuna dolara, odnosno oko 90 milijuna eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIME (@time)

Osim Buttona, kojemu je ime Taylor dala po filmu ‘The Curious Case of Benjamin Button’, Taylor ima još dvije mačke, Meredith Gray i Oliviju Benson, koje su se pojavljivale u brojnim glazbenim spotovima i reklamama.

Ekstremna vrijednost ovih mačaka objavljena je početkom godine u izvješću AllAboutCat.com. Izračunali su iznose na temelju moguće zarade na Instagram profilima te pomnožili s prosječnim brojem lajkova.

Benjamin Button već naveliko zarađuje – glumio je u spotovima, ima vlastitu liniju odjeće te se pojavljivao u reklamama za Diet Coke i Ned Sneakers.

U travnju 2020. maca Olivia Benson se pojavila na Swiftinom Instagramu i odmah dobila više od 2 milijuna lajkova.

U siječanjskom izvješću procijenjeno je da Olivia ima vrijednost od oko 85 milijuna eura, što znači da je treća najbogatija mačka na svijetu.

Ta je brojka objavljena još i prije nego što je Swift ovo ljeto zavladala svijetom s rasprodanim koncertima i brojnim suradnjama.

Jasno je da će vrijednost Benjamina Buttona porasti pojavljivanjem uz Swift na naslovnici časopisa Time.

Swift je za snimanje naslovnice magazina Time odabrala crni body, dok se Benjamin odmara na vratu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Benjamina je Taylor udomila na snimanju spota ‘Me!’, čim ga je vidjela zaljubila se. U spotu su se također pojavile njezine Meredith Gray i Olivia Benson. No, shvatila je da želi još jednu macu, upravo tu.

Odvela ga je kući odmah nakon snimanja, nazvavši ga po fiktivnom liku Benjaminu Buttonu iz filma iz 2008. godine.

– Zaljubila sam se, prisjetila se Swift. Čim sam ga primila, pogledao me i kao da mi je rekao, ti si moja mama, živjet ćemo zajedno – izjavila je pjevačica, piše The Daily Mail.

Višestruka dobitnica Grammyja predstavila je Benjamina Buttona na Instagramu nekoliko dana kasnije zajedničkom fotografijom uz koju je napisala: ‘A sada ih je troje’.

24sata