Neverovatne scene u Monaku: Grobari skandirali Novakovom sinu, “Đoković Stefan” se orilo Monte Karlom

Zanimljivosti

Novak i njegov sin su pobrali simpatije u Monaku

Košarkaši Partizana su došli do veoma važne pobede u Monaku protiv istoimenog rivala sa 88:84, čime su se domogli i TOP 8 faze Evrolige. Ovom meču je prisustvovao i Novak Đoković, koji je zajedno sa suprugom i sinom došao da bodri crno-bele.

Ovo nije prvi put da je Stefan, Novakov sin, došao na utakmicu Partizana, pošto je sa majkom Jelenom bio i na meču protiv Reala u Beogradskoj areni, kada je nosio i dres Partizana.

Sada je Stefan došao sa Novakom na meč s Monakom, a nije mogao da miruje iako se pored njega nalazio predsednik košarkaškog kluba Monako. Grobari, kojih je bilo dosta u Kneževini, nakon meča su prepoznali momenat, te su i uputili skandiranje Novakovom sinu.

Orilo se “Đoković Stefan” kroz Monte Karlo, a Novak i njegov sin su ih samo pozdravili uz osmehe.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu u nastavku tektsa na 15:49.

Pored nas je predsednik košarkaškog kluba Monaka, malo ga štipnem ako pretera, ali rekao mi je “ovo je najgora utakmica, ne mogu da navijam kako želim”, možeš, samo nemoj da govoriš UA dok napadaju. Interesantno je gledati, voli košarku, Srbija je zemlja košarke, najveći i najpopularniji sport, pratimo i navijamo – rekao je Novak tokom meča o svom sinu.

(Telegraf.rs)