Lana Jurčević raznježila svoje pratitelje na Instagramu: ‘Čeka te sreća…’

Zanimljivosti

Lana Jurčević je u 32. sedmici trudnoće i mirno i staloženo plovi kroz dosad najljepši ali možda i najstresniji period života.

Nije tajna da popularna hrvatska pjevačica Lana Jurčević prolazi kroz rizičnu trudnoću o čemu je govorila više puta, a njena hrabrost da progovori o toj temi prije par sedmica potaknula je i njene pratiteljice da podijele šta su one prolazile.

Pjevačica je krajem augusta završila u bolnici zbog komplikacija u trudnoći, a nakon toga je rekla da je u bolnici provela 40 dana te da je tokom tog perioda primila više od 70 antibiotika i da je imala problema s krvarenjem.

U posljednjoj objavi na Instagramu, Lana je objavila video snimak sebe u odrazu automobila sa golim trudničkim stomakom i preko snimka napisala riječi: zahvalnost, intuicija, optimizam, nada, vjera i mir.

“Zahvalnost – bez obzira na sve. U dobru i zlu. Intuicija – nešto što ti je Bogom dano i ako je znaš slušati, onda imaš sveto ‘oružje’ u svojim rukama. Optimizam – naći ga u što više toga koliko god ti teško bilo. U svakoj prepreci se krije ili neka lekcija ili prilika za nešto veće od nas. Nada – nešto na šta svako od nas ima pravo, čak i kad se nadaš nečem što drugi smatraju nemogućim. Vjera – sve je lakše kad vjeruješ i prepustiš se. Mir – najteži, a najljepši osjećaj za postići”, napisala je Lana u opisu svog video snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Čini se da je hrvatska pjevačica sasvim slučajno postala ‘vjetar u jedra’ svojim pratiteljicama koje su prošle, ili prolaze, kroz slične životne situacije, pa se tako dosta njih pronalazi u Laninoj borbi da uspješno iznese trudnoću.

Komentari na ovom video snimku bili su puni podrške i ljubavi za Lanu, ali i na svim prethodnim gdje je Lana hrabro dijelila svoja iskustva i strahove.

“Zapamti da je sve to ništa naspram sreće koja te čeka”, napisala je jedna od Laninih obožavateljica da bi pokazala podršku pjevačici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

radiosarajevo.ba