SRAMOTA JE OD ĆERKE Miljana moli Mariju da je izvede iz Elite ona je izvređala: Jadnica, bednica, paćenica

Showbizz

Marija se stidi Miljane zbog ponižavanja
Miljana Kulić se po ko zna koji put sukobila sa Lazarom Čolićem Zolom, a situacija je tokom jučerašnjeg dana eskalirala, pa je obezbeđenje moralo hitno da reaguje.

Nišlijka je doživela slom živaca, a iz prostorija rijalitija „Zadruga“ obratila se majci Mariji Kulić, te poručila da pošto-poto napušta Šimanovce.

Tim povodom se oglasila i njena majka Marija Kulić na svom Instagram profilu.

Posle njene poruke može se zaključiti samo: Marija se stidi Miljane zbog njenog ponašanja u rijalitiju.

– Kako može više ovoliko da se ponižava? Kao poslednja jadnica, bednica, paćenica. Koja sramota, ljudi moji. Pa, ja u životu nisam čula ni videla da neko sebi dozvoli ovakvo poniženje – napisala je Marija.

Ona je polomila majčine naočare iako mu je četiri puta rekla da ih uzme kod sebe i naravno da je trebalo uvo da je boli i za njega i za naočare. On njoj nije jednu stvar uništio, nego sve vređajući mene. Prema tome, sada, potpuno podržavam da sve što mu stigne ode u jezero. Milo za drago – napisala je Marija na Instagramu.

Podsetimo, Miljana je plakala u kameru i isticala u više navrata da želi da izađe iz „Elite“.

– Mama, ako me čuješ, zovi advokate da me izvučeš odavde kako znaš i umeš. Molim te i angažuj doktorku Miru i sve, kako znaš i umeš da me izvadiš odavde. Istog trenutka, mama, kako znaš i umeš odavde da me izvedeš. Mamice, molim te! Izvini što te nisam poslušala kad si mi rekla da ne ulazim. Molim te, izvini, mama – govorila je Kulićeva kroz jecaje.

Marija se stidi Miljane već joj je jednom besno odbrusila
Marija je već jednom iskritikovala svoju ćerku kada nije znala ni da joj je slava.

– E, svaka čast, Veliki šefe, za kaznu, samo što će ispaštati i oni koji znaju da ispoštuju proslavu. Ja sam sve sama spremala jer znam da voli kad ja skuvam, i tortu joj pravila i kolače, sarme, paprike, sve, a ona i ne zna koji je datum, ni da nam je slava, dolazi poslednja u pidžami, hranu nije ni pogledala, tako da nije ispoštovala ni mene. Više joj ne šaljem domaće, samo gotovo. Ona ne zna ni da se obraduje i zato više neću da se trudim. Ja ne mogu da jedem, a da ne pošaljem njoj za slavu, a ona ništa nije probala, pojeo ko je stigao – napisala je Marija na svom Instagram profilu.

 Blic

SLIKE: Ivan Vučićević, Instagram