PROPALA Ivana Boom Nikolić peva za obezbeđenje, video kruži mrežama

Showbizz

Ivana Boom Nikolić peva samo za obezbeđenje
Ivana Boom Nikolić, bivša članica grupe Hurricane, našla se u centru pažnje povodom videa koji je obišao društvene mreže.

Naime, video prikazuje Ivanu kako stiže na nastup i penje se na binu, a sve je šokirala situacija u klubu u kome je nastupala.

Na snimku se vidi prazna prostorija sa tek po nekim popunjenim stolom.

Pevačica važi za jednu od najatraktivnijih žena estrade ali je, kako se čini, njena karijera naišla na barijeru od rastanka sa koleginicama Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević.

@brko225

#duet s @erni.alpha #foryou #viral #fypシ゚viral #stuttgart #србија🇷🇸 #bosnia🇧🇦 #hrvatska🇭🇷 #fyyyyyyyyyyyyyyyy #tik_tok #makedonija🇲🇰 #fypシ #ivanaboom

♬ original sound – erni.alpha

Podsetimo, pevačica je dugo od javnosti krila svog dečka, ali su sada uhvaćeni zajedno i to na parkingu jednog tržnog centra.

Ivana Boom Nikolić je uhvaćena sa dečkom i to dok su bili u šopingu, a jasno se vidi da se dobro slažu s obzirom na to da on ima mnogo strpljenja pa je čeka dok ona kupuje raznorazne krpice za sebe.

Posle dobrog šopinga Ivanin dečko je nosio kese dok je ona nonšalantno šetala.

Podsetimo Ivana je dečka dugo pokušavala da sakrije od javnosti a prilikom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji ona je vešto izbegavala odgovre na pitanja o svom izabraniku.

Inače, kao što je poznato dugo se pričalo o tome da je Ivana u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, zbog čega je čak izbio i problem sa Sandrom Afrikom.

Kako se tada pisalo po medijima, Sandra je čak Ivanu htela i da tuče, pa je Ivana od nje bežala na snimanju novogodišnjeg programa kako se ne bi srele oči u oči.

Hype

SLIKE: Ivan Vučićević