Isplivale tajne sa snimanja, prvi put prikazan okršaj Olivere i Brune: Poljubila si Tonija u usta

Showbizz

I onda je prekidala sve druge koji su pričali jer konstantno mora biti u centru pažnje. I onda smo isto u prilogu…, pokušala je nastaviti Bruna, no pjevačica joj nije dala da dođe do riječi i odmah ju je ‘poklopila’

U showu ‘A sad djevojke’ je voditeljica Antonija Blaće (42) ugostila kandidatkinje ‘Gospodina Savršenog’, te popričala o njima o životima nakon realityja, ali i tajnama iza kulisa emisije.

U ovoj epizodi u goste joj dolaze folkerica Olivera Matijević te Bruna Matić, koje su ovaj tjedan napustile show. Sudeći prema kratkoj video najavi na službenom profilu emisije, gošće će se oštro sukobiti.

Foto: Instagram/Gospodin Savršeni RTL

– Sad smo u prilogu vidjeli da se Olivera poljubila s Tonijem. U usta! – rekla je Bruna, a Olivera je zakolutala očima i prekinula je:

– Ma u nogu sam ga poljubila!

– I onda je prekidala sve druge koji su pričali jer konstantno mora biti u centru pažnje. I onda smo isto u prilogu… – pokušala je nastaviti Bruna, no pjevačica joj nije dala da dođe do riječi.

– Srce, varaš se, ja već jesam u centru pažnje odavno. U kojem ti nikad nećeš biti – poručila joj je.

Foto: Instagram/Gospodin Savršeni RTL

Nije dugo trebalo da vjerni gledatelji napišu svoj stav o svađi djevojaka.

– Bruna je top cura, baš joj svaka na mjestu. Totalno iskrena i realna. Super je što je ova Olivera ispala, prava lajavica, ništa drugo – napisala je jedna pratiteljica, a druga se složila:

– Zašto bi itko htio pažnju kakvu ti imaš, Olivera?

Više detalja o ovoj svađi, ali i ostalim zakulisnim pričama iz showa, doznat ćemo večeras u novoj epizodi ‘A sad djevojke’.

POGLEDAJTE VIDEO:

24sata