BALONI, KOLAČI, POKLONI, ZLATO… Evo Kako Je Lepa Tarina SVEKRVA Dočekala Snajku I Unuka Iz PORODILIŠTA! Sve Po OBIČAJIMA (VIDEO)

Showbizz

BALONI, KOLAČI, POKLONI, ZLATO… Evo kako je lepa Tarina SVEKRVA dočekala snajku i unuka iz PORODILIŠTA! Sve po OBIČAJIMA (VIDEO)

Tara Simov, bivša učesnica rijalitija Zadruga, porodila se u KBC Dragiša Mišević i na svet je donela dečaka kojem su mladi roditelji dali ime Niolaj. Po Simovu u porodilište su došli verenik Danilo i njegova mama, koja je privukla pažnju čim se pojavila svojim atraktivnim izgledom.

Porodica Raičević je unuku i snajku dočekali bogato, a Tara se odmah prohvalila na društvenoj mreži. Tu su bili baloni, kolači, pokloni, zlato… sve po srpskim običajima.

Inače, Tarin partner otkrio je da su njegovi roditelji lekari i da će im biti velika podrška i pomoć u odgajanju deteta.

“Sada ćemo biti u Nišu, tamo imamo podršku, asistenciju, moji roditelji su doktori… Mnogo će nam značiti. Baka je naručito srećna, iako je mislila da će ipak biti devojčica”, rekao je ponosni otac.

@simovtara

Hvala porodici Raičević na divnom dočeku i našim dragim prijateljima na predivnim poklonima🩵 Za balone za sve prilike možete se obratiti Veci Dobrici Svaštarici na instagramu! (tamo sam je tagovala da lakše nađete stranicu) 🦋 @dallyraich @marijailivabi 🩵 #babycamehome2 #love #fyp #foryoupage #viral #fyforyou #babytok #baby

♬ original sound – Tara Simov

kurir.rs