BRENA IDE NA REMONT KOD PLASTIČARA! Daje 10.000 Evra Za Dve Intervencije, Jedna Će Vas ŠOKIRATI! Do Sad Uložila 30.000 Evra!

Showbizz

BRENA IDE NA REMONT KOD PLASTIČARA! Daje 10.000 evra za dve intervencije, jedna će vas ŠOKIRATI! Do sad uložila 30.000 evra!

Pevačica Lepa Brena bila je pre dve nedelje na konsultacijama kod jednog beogradskog hirurga, a kako smo saznali, ona bi opet pod nož, pa sad planira da ima dve operacije.

Naime, Brena ima u planu da uradi fejslifting i zatezanje nadlaktica, što će ukupno da je košta 10.000 evra.

– Brena je već nekoliko puta radila fejslifting, ali kako je već u godinama, planira opet da se osveži. Ona kaže da joj se ne sviđa kako joj se lice opustilo, a kako je trend svuda u svetu da se operiše i koža na rukama, planira da radi dve intervencije u isto vreme. Pričala je s doktorom kod kog je i ranije išla na intervencije, a on je objasnio da je moguće da se oba zahvata izvedu u isto vreme, ali da je oporavak duži. Rekla je da nema problem s tim jer sada ima pauzu kad su nastupi u pitanju. Ispoštovala je snajku Aleksandru Prijović i bila joj je gost u Areni, a onda i koleginicu Draganu Mirković, pa sad može da se posveti sebi – priča izvor blizak pevačici i dalje otkriva da će Brenu sve prilično da košta, kao i da je dosad pukla preko 30.000 evra na sve intervencije koje je radila.

– Brena za fejslifting i zatezanje ruku sad mora da pukne 10.000 evra. Dosad je pukla oko 30.000 evra kad se saberu sve operacije. Radila je fejslifting nekoliko puta, botokse i razne filere obnavlja na licu na šest meseci, a tu su i usne – priča izvor i dodaje:

– Može sve da se koriguje, ali ne može da izgleda kao na slikama. Svi vide da se mnogo fotošopira, na Instagramu nema nijednu boru, ali uživo je druga priča. (Kurir/ Republika)