“ČULI SU SE PUCNJI, PA ZAPOMAGANJE!” Detalji obračuna u Vranju: Biznismen pucao u MMA borca, posvađali se u restoranu, pa se potukli i pucali na ulici

Zanimljivosti

Više javno tužilaštvo u Vranju potvrdilo je da su dve osobe zadržane na 48 sati zbog tuče i pucnjave, koja se u nedelju ujutru desila u gradu.

Nakon završenog uviđaja, mladiću M. M. je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela “teško ubistvo u pokušaju” i krivičnog dela “neovlašćeno nošenje oružja”.

Takođe, još jedan muškarac sa istim inicijalima M. M. zadržan je na 48 sati, zbog krivičnog dela “teško ubistvo u pomaganju”.

Prema nezvaničnim informacijama, neki od aktera ovog događaja su MMA borci, a jedan je biznismen.

Tačnije, kako saznajemo, žrtva je MMA borac M. K., dok je u njega pucao biznismen M. M., vlasnik fabrike nameštaja.

Iz tužilaštva kažu da je pucnjavi i tuči u ulici Kraljevića Marka, prethodila rasprava u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada, koja se nastavila u pomenutoj ulici.

Istraga bi trebalo da utvrdi sve detalje događaja, ali ono što je izvesno je da su sukobljene strane, bile u dva automobila – kažu u VJT.

Meštani u šoku: “Čuli su se pucnji, pa zapomaganje, vika, dreka i kuknjava”

Takođe, stanovnici u Kraljevića Marka su još uvek u šoku od pucnjave koja ih je u nedelju ujutru probudila.

– Bilo je strašno, prvo su se čuli pucnji, a zatim zapomaganje, vika, dreka kuknjava. Bila su dva automobila na ulici, nismo znali šta se dešava. Potom su počela da pristižu i druga vozila, pa zatim hitna pomoć i policija. Ti momci nisu iz naše ulice tu je izgleda jedan auto sustigao ili presreo drugi, ne znam tačno – priča jedna žena iz ulice u kojoj se desila pucnjava.

Šta je bio povod za, prvo svađu i tuču, a zatim i pucnjavu, još uvek se ne zna.

Niko nije životno ugrožen
U nedelju ujutru u Zdravstvenom centru u Vranju, zbrinute su četiri osobe iz tuče i pucnjave u ulici Kraljevića Marka.

Ovu informaciju je potvrdila doktorka Nataša Stojiljković, upravnica bolnice.

Prema njenim rečima, 4 muškarca su se javila lekarima, jedan je pušten na kućno lečenje, dok su trojica medicinski zbrinuti, od kojih dvojica imaju povrede od metka.

Povrede su teške, ali niko nije životno ugrožen.

blic.rs