Svi su VREĐALI ŽENU PIRSA BROSNANA zbog pune figure, ONA SADA SMRŠALA 45 KILOGRAMA: LJUDI gledaju u njene nove fotke i NE TREPĆU – PRELEPA JE!

Zanimljivosti

Holivudski glumac Pirs Brosnan i njegova supruga Kili Šej Smit imaju jednu od najlepših ljubavnih priča u svetu šoubiznisa. Čak ni posle 22 godine braka nisu prestali da iznenađuju jedno drugo nežnim gestovima i strastvenim dodirima, čak i u javnosti, a par je praktično nerazdvojan i skloni su da javno pokazuju emocije. Brosnan često na društvenim mrežama upućuje svojoj ženi dirljive poruke pune ljubavi i daje joj komplimente.

Pirs je Kili u više navrata branio i od kritika dela javnosti na račun njenih kilograma. Naime, ona već godinama unazad ima obliju figuru i višak kilograma, a premda to nije uticalo na njenu lepotu i urođenu eleganciju, dežurnim kritičarima nije dugo trebalo da se ostrve na nju.

Kada su ga jednom pitali šta misli o kilogramima svoje žene, glumac je šmekerski odgovorio: “Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao.”

“Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima”, dodao je Pirs Brosnan.

GLumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograma njegove supruge, već i njihovi prijatelji. “Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu”, prokomentarisao je, te dodao da je bio odlučno protiv toga: “Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi”.

No, na novojim Kilinim fotografijama jasno je da je ova dama znatno vitkija nego pre. Neki strani portali navode da je ona od trenutka kada je bila najgojaznija i imala 135 kilograma -smršala čak 45 kilograma! Iako je njen proces mršavljenja bio dugotrajan i zdrav – nije se odlučila za brze dijete, najveća promena desila se u poslednjih šest meseci.

Prva promena videla se na fotografiji koju je Pirs podelio 25. septembra kako bi Kili čestitao njen 60. rođendan. Na slici ova brineta pozira nasmejana u nežnoj, romantičnoj, cvetnoj bluzi, a jasno je da ima daleko manje kilograma nego primera radi kada se prethodnih godina pojavljivala sa svojim suprugom na Vimbldonu.

I ona sama je krajem oktobra objavila fotografiju na kojoj je u elegatnoj, crnoj haljini sa vrlo finom, skladnom figurom i licem na kome je njen gubitak kilograma i najviše uočljiv.

zena.blic.rs