Matea Car priznala da je i Anitina majka znala za nju! Matora joj ostavila 5.000€, a ona podržala prevaru?

Showbizz

– Ja ću ti reći, meni se probudilo gađenje, od starta je negirala i pokušala je da me predstavi kao lažova. Ona mi je bila tu, tačno se pojavila kada sam ja bila na klimavim nogama, meni je to bilo srcu milo – istakla je Matea Car

Matea Car priznala je da je i Angelina, majka Anite Stanojlović, znala za nju pošto ju je videla na video pozivu!

– Ja ženu ne poznajem, nikada mi se nije žalila. Jednom me je Anita nazvala iz Kruševca, kada je majka bila pored nje, i Aleksej, kratko je bilo, majka mi se nije ni obratila. Ne mogu tvrditi da me je videla, jedini iole kontakt koji sam imala sa njenom majkom, nismo progovorile nijednu reč, samo je videla da sam bila tu na kameri – priznaje Matea Car.

– Ggovorim istinu, apsolutno! Spremna sam na poligraf! Ne volim Anitu, tu se ljubav nikad nije rodila, za neku ljubav potrebno je meseci, gradnja poveranja, ljubavi – istakla je Matea Car za Republiku.

– Ja ću ti reći, meni se probudilo gađenje, od starta je negirala i pokušala je da me predstavi kao lažova. Ona mi je bila tu, tačno se pojavila kada sam ja bila na klimavim nogama, meni je to bilo srcu milo – istakla je Matea Car.

Podsetimo, Matorin brat Nikola kazao je u jednoj emisiji kako je njegova sestra Anitinoj mami navodno ostavila 5.000 evra pred ulazak u rijaliti.

– Matoru niko nije koristio, ona je takva, ona daje. Cela svadba je bilo Matorin hir, sad čujem da je Anita poželela takvu svadbu. Nisam je pitao koliko je plaćala, koliko sam čuo, Anita nikad ništa nije tražila. Anitina majka je, valjda, zvala Jovanine roditelje i rekla da joj Anita nije ostavila dinara, a ja znam da je Jovana Anitinoj majci ostavila 5.000 evra – istakao je Nikola.

(Telegraf.rs)