Muk u Beloj kući: Aneli Ahmić se javno obratila Janjuševoj ženi, ove reči niko nije očekivao

Showbizz

Aneli je istakla da je bolje da se distanciraju jedno od drugog, a dotakla se i odnosa u spoljnom toaletu

U Beloj kući je usledio muk kada je učesnica rijalitija Aneli Ahmić odlučila da uputi javno izvinjenje Eni, bivšoj supruzi Marka Janjuševića Janjuša.

Aneli je istakla da je bolje da se distanciraju jedno od drugog, a dotakla se i odnosa u spoljnom toaletu.

Bolje je da se sklonimo jedno od drugog, nego da neko izlazi iz kuće. Od kako je izjavio neke stvari deset ljudi je skočilo na mene, ovde nema krivca, krivi smo ja i Janjuš – započela je Aneli, pa priznala je da je Janjuš inicirao njihov odnos u spoljnom toaletu:

– Istina je, pričali smo o tome, ali nije se desilo, nismo bili sto posto sigurni da li to da napravimo, strast i želja su velike.

– Rekao je da je razveden i da ima korektan odnos sa ženom, a kasnije mi je rekao da je sa ženom izgladio odnose i da ne zna šta radi, da ne zna šta će, da voli svoju ženu – istakla je Aneli, pa dodala:

– Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, međutim, ubrzo se vratio. On je dva dana ratovao sa bivšom devojkom Aneli Ahmić, a kako je naveo, nije mogao da podnese sve što je ona rekla.

– Da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze sa ovim, 3, 4 godine je u paklu zbog mene. Koliko god taj pakao zvučao pakao, desile su se ružne stvari – rekao je Janjuš na ivici suza, pa zaključio:

– Ja sam tu ženu povredio, imam krivicu, bar nemoj da se spominješ. I onda dođe do te situacije i kažeš mi katastrofalne reči. Takođe i ja, da se razumemo, možda su to teže reči od onih što sam ja rekao, ali nisam ni u snu pomislio da to mogu da izgovorim. Ne opravdavam, da sam ja tebi više, ili ti meni, ružno je kako god. Baš je ružno! Juče mi je bio najteži dan, za sve godine u rijalitiju.

(Telegraf.rs)