Jovana Jeremić rida suze u jutarnjem programu, njena bliska osoba imala je saobraćajku: Udarila je motorom…

Region

Ispričala da joj je to danas stvorilo veliku traumu

Voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Novo jutro”, koju vodi na Pink televiziji, jutros je zaplakala i svima otkrila kakvu traumu nosi.

Jovanina najbolja drugarica je doživela saobraćajku na motoru, kada je izgubila sve zube i imala nekoliko operacija.

– Ovo što ću ispričati je moja velika trauma. Imala sam jednu drugaricu, bila je lepa kao Bog i danas smo najbolje drugarice, zajedno smo trenirale odbojku. Njoj je tata kupio motor. Motor je bio sa velikom kubikažom, nije mogla u potpunosti da manevriše. Vozila je po selu, a jednog dana je doživela saobraćajku na krivini, 200 metara od moje kuće. Udarila je motorom u traktor koji je nosio bale za sena, udarila je u retrovizor, izbila je sve zube koje je imala. To je njoj promenilo život. Imam najveći strah od motora nakon toga – rekla je Jovana koja nije mogla da zadrži suze.

Drugarica je hitno završila na operaciji, a Jovana je bila uz nju u najtežim trenucima.

– Imala je brojne operacije, toliko sam teških momenata proživela, a jedan neću zaboraviti. Došla sam kod nje kući nakon operacije, da je posetim i kada je silazila niz stepenice videla sam njeno lice otečeno nakon svih operacija… Ona je hvala Bogu sada dobro – ispričala je Jeremićka u jutarnjem programu.

(Telegraf.rs)