“Otišli smo na koncert i smorili se, a bio mi je najveći uzor…”: Pevač šokirao priznanjem o Dinu Merlinu

Showbizz

Kaže da je i za njega ovo neverovatno, specifična situacija

Pevač Dino Merlin održao je četiri zaredom koncerta u Beogradu, a mišljenja na tu temu su podeljena.

Tako se Dado Polumenta, koji je bio na jednom od koncerata, oglasio, a njegov odgovor je mnoge iznenadio:

– Mi smo otišli kod Dina Merlina na koncert i ja sam se smorio, kod lika kog najviše volim koji mi je veliki uzor. Noć pre toga sam imao nastup i taj adrenalin i ta publika, kompletan taj moj repertoar, doživeo sam šok neki energetski definitivno. I onda sam se smorio na Merlinu koji je najveća zvezda. Zaista, specifična jedna situacija – rekao je pevač.

Polumenta je otkrio i to da znatno više nastupa i zarađuje u inostranstvu, a zatim istakao da mu je beogradska publika jedna od najdražih:

– Mnogo više radim preko. Ali evo recimo prošli vikend sam bio u Beogradu, to je bilo nešto nestvarno. Vratilo me je u ono vreme kada sam radio po splavovima i klubovima u Beogradu i beogradska publika je zaista specifična i oni koga vole, vole. I to je bilo od prve do poslednje pesme delirijum. Gore sam ultra zvezda, a ovde sam neki radni pevač koji sam i bio godinama. Ali ovde su mi mnogo bliži ljudi i repertoarski i sve ono nešto što mogu ovde da pevam, to gore ne prolazi – rekao je pevač za Kurir.

Nakon što je izdao deveti album pod nazivom “Alea”, nakon pauze od deset godina, na Lukasovoj premijeri filma o životu, sve je iznenadio jednim priznanjem.

Otkrio je da i on radi na autobiografskom filmu, ali će pre toga izbaciti knjigu, koju već neko vreme piše.

– Ja sam prvi najavio film pre pet godina… Radim na tome, pišem knjigu koja se zove “Rat sa samim sobom”. Kada je završim, pretvoriću to u film – rekao je Polumenta i objasnio kakvu će poruku njegovo delo nositi.

– O borbi sa samim sobom, Kad čovek pobedi sebe, onda može da ratuje sa celim svetom. Ja mislim da sam sebe pobedio, ali dokle god smo živi, mi se borimo sa svojim željama, potrebama… I smatram da treba da se borimo dokle god smo živi – istakao je pevač za “Telegraf.rs”.

(Telegraf.rs)