BRENA HRANU OD SLAVE PODIJELILA SOCIJALNO UGROŽENIMA! Poslije Kritika Na Račun Živojinovića Od Strane SPC, Oni Učinili DOBRO DJELO

Region

BRENA HRANU OD SLAVE PODIJELILA SOCIJALNO UGROŽENIMA! Poslije kritika na račun Živojinovića od strane SPC, oni učinili DOBRO DJELO

Lepa Brena pokazala je humanost na djelu. Nakon što je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i sinovima obilježila krsnu slavu Aranđelovdan, pjevačica je hranu podijelila socijalno ugroženim građanima u kraju gdje živi na Bežanijskoj kosi.

Pjevačica zajedno sa ženama koje rade u njenom domu svake godine napravi trostruko više hrane, a sve što se ne pojede se proslijedi socijalnim ustanovama.

– Porodica Živojinović napravi razne đakonije. Oni imaju mnogo gostiju, ali zaista mnogo hrane ostane. Sarme, predjelo, hleb, pogače, kolači, pečenje, sve se to spakuje u posude i odnese ljudima kojima dobro dođe u ovim zimskim danima. Hrana je preukusna i ništa se ne baci. Štaviše, ove godine je hranu blagoslovio i Njegova Svetost patrijarh Porfirije – priča naš izvor.

Svake godine se dosta potrude oko pripreme trpeze, a ove godine dan pred slavu prvi je time počeo da se bavi Viktor kako bi sve bilo spremno na vrijeme za goste. On je svoje kulinarske čarolije podijelio na Instagramu, pa smo mogli videti da je zaista dao sve od sebe u ulozi glavnog slavskog kuvara u porodici.

O dobrim delima koje pevačica čini ne priča u javnosti. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s njom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Podsjetimo, obilježavanje krsne slave porodice Živojinović ove godine izazvalo je dosta pažnje, najprije jer je njihov dom posjetio patrijarh Porfirije, a i zbog toga što su gosti i domaćini napravili pravu feštu. Nekima se to nije dopalo pa su ih isprozivali na društvenim mrežama, jer smatraju da krsna slava treba da se proslavlja u tišini. (eks.ba)