Anitina majka završila u bolnici nakon skandala: “Priključena sam na infuziju”

Region

Nije joj lako

Rijaliti učesnice Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora ne prestaju da ratuju.

Zbog toga Anitinoj majci je pozlilo, te se trenutno nalazi u bolnici.

Izvinite, ne osećam se dobro. U bolnici sam, priključena sam na infuziju, ne mogu da govorim sad, nije mi dobro, zaista – poručila je Anitina majka za Pink.rs.

Inače, Anita i Matora su ponovo ušle u sukob, nakon čega je Tomićeva iznela nove detalje.

– Najradije bih je izvređala. Aniti je nabijala pritisak zbog para, meni se predstavljala kao dobra osoba, a ko zna šta je iza leđa sve radila. Moji roditelji nisu bili za naš odnos, ali su želeli Anitinog sina kod sebe, dok je ova smećarka jako kvarna i ljubomorna na Anitu. Njoj je bilo krivo, jer sam se ja tako ponašala prema Aniti i bila brižna. Ja bih sad sve i svašta rekla, ali bolje neka Anita kaže sama sve šta je bilo. Anitina majka je imala takav tretman kod nas kući, dok je moja majka kod svoje plakala, da mi sad dođe da je najstrašnije izvređam – rekla je Matora.

Anita tvrdi da joj je majka tražila novac.

– Moja majka je na svaki moj odnos uticala. Na svaki moj odnos je uticala, čak i sa osobom s kojom sam dobila dete. Unozila mi je nervozu, rekla mi je da joj se ne obraćam jer sam je pitala da li je dovoljno da joj dajem 500 evra mesečno, onda je krenula da priča kako će se zbog toga ubiti – kazala je Anita.

(Telegraf.rs)