Kladionice žestoko potcenile Novaka: Više od 15 godina nije bio ovoliki autsajder, imaće sjajan motiv da ih sve demantuje

Region

Došao je i taj meč koji čeka cela planeta! Novak Đoković sa jedne, Karlos Alkaras sa druge strane mreže u polufinalu ovogodišnjeg Rolan Garosa. Meč počinje u 15 sati na terenu “Filip Šatrije”, a kao i uvek, možete ga pratiti u Sportalovom blogu uživo. Uvertira za ovaj meč bilo je mnogo, od stručnih analiza do izjava samih tenisera. Ipak, pompu su dodatno podigle i kladionice nakon objavljivanja kvota za meč koje su – neverovatne.

Alkaras igra u neverovatnoj formi i trenutno je prvi igrač sveta,a nakon ubedljive pobede protiv Stefanosa Cicipasa, niko nema dilemu da je u ovom trenutku prvi favorti za osvajanje.

Ovoga puta, favorit je mladi Španac, što je možda i jedina situacija u kojoj pored imena Novaka Đokovića ne stoji manja kvota u odnosu na rivala. Tako se kvote na Karlosa Alkarasa kreću u rasponu od 1.40 do 1.55, dok su na na Đokovića čak od 2.70 do 2.90.

To znači da su šanse za pobedu Alkarasa oko 70 posto, a svega 30 posto u korist Đokovića. Iako Španac deluje ubedljivije na ovom turniru, čini se da su Novaka ozbiljno potcenili, a svi znamo kakav je Đoković kada se zainati – to obično ne završi dobro po njegove rivale, ma koliko dobri bili.

sportal.blic.rs