Nakon kratke i hrabre borbe sa bolešću, preminula sarajevska frizerka Vanja Lubura!

Region

U utorak uveče preminula je talentovana frizerka Vanja Lubura, u svojoj 39. godini života. Nakon kratke ali hrabre borbe sa bolešću, Vanja je izgubila bitku protiv raka limfnih žlijezda.

Vijest o Vanjinom preranom odlasku duboko je pogodila njene prijatelje, porodicu i kolege. Ona je bila voljena i vrijedna osoba koja je ostavila dubok trag u frizerskoj industriji. Njena strast i vještina bile su prepoznate od strane mnogih klijenata i kolega.

Danas su se Vanjini prijatelji emotivno oprostili od nje na društvenim mrežama, dijeleći uspomene i riječi podrške. Njihove poruke odražavaju koliko je Vanja bila cijenjena i voljena u svojoj zajednici.

Posebno emotivna je bila Anisa Šehoivić Fočo, vlasnica salona Cosmetic Hair Studio, gdje je Vanja radila. Ona je izjavila za našu ekipu da joj je Vanja bila poput sestre i njena desna ruka. Njihova bliskost i zajednički rad ostavili su dubok trag u njenoj duši, a Vanjin odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za salon i sve koji su je poznavali.

Vanja će zauvijek ostati u sjećanjima kao talentovana frizerka, ali i kao osoba koja je svojom toplinom i osmijehom osvajala srca svih oko sebe. Njena strast prema svom poslu i nepresušna kreativnost ostavljaju trajni pečat na industriju ljepote.

U ovim teškim trenucima, naša misao je s Vanjinom porodicom, prijateljima i kolegama među kojima će Vanja živjeti kroz svoje radove i uspomene koje je ostavila iza sebe.

Izvor: Senzacija