Tragedija zadesila Luku sa Zlatibora: “Sokole, leti visoko” – Potresnom porukom se oprostio od bliske osobe

Region

Luka Crepuljarević, vredni momak iz sela Semegnjevo kod Zlatibora postao je poznat javnosti po svojim stavovima o životu, kao i time što je odlučio da ne napusti dedovinu, već živi i radi na selu u kući svoje bake. Osim seoskih poslova, Luka radi i na svom obrazovanju.

Čobanin iz Semegnjeva, kako sam sebe naziva, bio je neko vreme vrlo aktivan i na mrežama, ali nakon što je dospeo na televiziju, doživeo je ogromnu popularnost, koja mu, kako je sam priznao, nije prijala, te se povukao iz medija.

Sada se oglasio, nažalost tužnim povodom. Naime, Luka je sa svojim pratiocima podelio da je doživeo veliki gubitak. Njemu je umro prijatelj sa sela, a budući da su na selu komšije prava dragocenost, ovaj gubitak Luka je teško podneo. On se od prijatelja oprostio emotivnom objavom na Instagramu.

“Skupio sam snagu da ti ovim putem odam zahvalnost što sam imao priliku da budem tvoj drug i tvoj soko. Moj sokole, mnogo je teško saznanje da me vise nikad nećeš zovnuti i pitati: “Sokole, jesi namirio, stigao je jazavac (Žeka), samo tebe čekamo”. Sokole, leti visoko, i znaj da si ostavio neizbrisiv trag u mome srcu, tugu i prazninu. Carstvo ti Nebesko”, napisao je Luka uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

Izvor: blic.rs