“NEVASPITANO I BEZOBRAZNO, OGROMAN SI SELJAK” Marija Šerifović Urnisala Sašu Popovića Zbog Komentara: Mara Kad Vidi Dobre Ribe…

Showbizz

“NEVASPITANO I BEZOBRAZNO, OGROMAN SI SELJAK” Marija Šerifović urnisala Sašu Popovića zbog komentara: Mara kad vidi dobre ribe…

U “Zvezdama Granda” često dođe do sukoba mišljenja među članovima žirija, a tako se desilo i ovoga puta kada je zbog komentara Saše Popovića, Marija Šerifović pobesnela. Naime, nakon jednog nastupa, Marija je imala zamerke na račun pevanja dve takmičarke, a onda ju je Saša razbesneo komentarom.

Sjajno izgledate, ali nemate pojma, niste dobro pevale – rekla je Marija, a onda je Saša reagovao:

– Mara kada vidi dobre ribe ide odmah rezanje.

– To nije tačno i glupo je što tako govoriš. To nema veze sa mozgom, nevaspitano je, bezobrazno. Ogroman si seljak – odbrusila je Marija.

Saša je onda pokušao da smiri situaciju u studiju, pa se prisetio svog prvog susreta sa Marijom.

– Meni Verica kaže „Sale, dovela sam moju Maru“, ja kažem zdravo, ona meni more ma*š tamo – kazao je Saša, a Marija kroz smeh odgovorila:

– Odmah sam znala kako treba da tobom!

Inače, Saša Popović je za emisiju Blic dan prvi put govorio je o nekim detaljima ugovora sa Zvezdama Granda.

– Samo da kažem da u ugovoru stoji 70 posto njima, 30 posto Grandu, ali to je za one pevače kojima stvarno možemo da podignemo cenu i mogu da pevaju za ozbiljne pare – rekao je Saša.

Kurir.rs/Blic