MILJANA TRAŽI RADNIKE ZA HOTEL KOJI JE KUPILA, A EVO KAKVE USLOVE NUDI ZAPOSLENIMA: Svi su iznenađeni

Showbizz

MILJANA TRAŽI RADNIKE ZA HOTEL KOJI JE KUPILA, A EVO KAKVE USLOVE NUDI ZAPOSLENIMA: Svi su iznenađeni

Jedna od najkontraverznijih učesnica rijalitija, Miljana Kulić, samo nekoliko dana nakon što je diskvalifikovana iz Zadruge 5, uspjela je da se uda i postane vlasnica hotela na Zlatiboru!

Naime, Miljana je izbačena iz rijalitija zbog toga što je svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli raz.bila glavu štiklom, a zbog diskvalifikacije televiziji Pink duguje 50.000 eura. Ipak, Miljanu to očigledno ne potresa previše, pa je tako nedavno objavila da je zaljubljena, a ubrzo potom i da se udala za izvjesnog Nenada Macanovića Macana.

Nedugo zatim, Miljana je objavila da je postala vlasnica hotela na Zlatiboru, a sada su otkriveni uslovi rada u njenom hotelu.

– Za posao recepcionera plata je 60.000, i to ukoliko zaposleni ima svoj smještaj. Ako je radnik iz Beograda ili iz drugog grada, ima objezbeđen smještaj u hotelu, kao i obroke, ali onda je plata manja, odnosno 45.000, što i nije neka suma, uzimajući u obzir da toliku platu imaju i recepcioneri u beogradskim hotelima – otkrio je izvor za gorenavedeni list.

– Prijava je, naravno, obavezna, ali postoji neplaćeni probni rad oko dvije nedjelje, zbog čega, između ostalog, nema puno zainteresovanih za tu poziciju. Miljana je poslovanje prepustila menadžerki koja je zadužena za razgovore s kandidatima, tako da Kulićeva nema dodirnih tačaka sa svojim radnicima.

Puls