Emotivni slom Elle Dvornik pred kamerama: Kćerke je potresno tješile, ‘mama, ne budi tužna’

Showbizz

Iako često zadržava svoj privatni život izvan medijskog fokusa, Ella Dvornik sada je podijelila iskreni trenutak s javnošću. Na društvenoj mreži Instagram je objavila emotivan video u kojem razgovara sa svojim kćerkama.

U jednom trenutku slomila se pred kamerama, a na snimci se čuje kako jedna od njezinih kćeri govori: “Ne budi tužna.” “Mama ponekad mora biti tužna”, odgovorila je Ella.

“Ne”, rekla je djevojčica, na što ju je majka pitala: “Nikad nisi tužna?” a ona je ponovno odgovorila jednostavnim “Ne”. Zatim je pitala svoju drugu kćer: “Može li mama biti tužna?” ali dala joj je isti odgovor.

Unatoč nagađanjima i glasinama o njenom privatnom životu, posebno nakon tužbe bivšeg supruga Charlesa Pearcea, Ella je zamolila medije da prestanu sa širenjem informacija temeljenih na “izvorima” te naglasila važnost očuvanja dobrih odnosa s ocem svoje djece, piše Slobodna Dalmacija.

“Zamolila bih medije da prestanu puštati činjenice ‘iz izvora‘ i igrati se pokvarenog telefona s našim životima. Da smo se htjeli javno svađati, učinili bismo to na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam njihova majka. U našem je interesu da i nakon toga ostanemo u dobrim odnosima.” zaključila je Ella.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

radiosarajevo.ba