TANJA SAVIĆ I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ IMAĆE BEBU? Pevačica konačno našla ljubav svog života posle PAKLA kroz koji je prošla?

Showbizz

Ljubavna veza o kojoj se govori proteklih dana između pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića iznenadila je mnoge.

– To je jedno osveženje, posebno za Tanju. Ona je bukvalno našla čoveka svog života. Ako se opusti malo više, može da ostvari kvalitet. Draško je prava osoba za nju. Ona je osoba koja pušta stvari, neko može da joj skače po glavi, dok joj ne dogori do nokata neće reagovati. Ali, kada dotle dođe, onda je eksplozivna – istakla je numerolog Ljiljana Smiljanić u “Redakciji”.

Po njenim rečima, Draško ima mogućnost da Tanju smiri.

– Draško Tanju niveliše. Komunikacija im je fantastična. On je došao u njen život da bi se ona preporodila. Vreme koje dolazi, donosi izazove oko Nove godine. To će uspeti da prevaziđu. Naravno, biće i frke oko porodice. Nije svejedno, uvek neko doliva ulje na vatru – navela je Ljiljana.

O prognozama za budućnost, numerolog je navela da postoji velika mogućnost da Tanja Drašku rodi žensko dete.

– Njih dvoje imaju jako dobre aspekte da potraju. Samo, ono što bi bio Tanji savet jeste da pusti Draška da vodi ovu priču. Ona je tu samo da bude osoba koja je voljena, mažena i pažena. Ona je to zaslužila. Prošla je pakao. Februar je jako lep mesec, mogla bi da rodi još jedno dete, to bi mogla da bude devojčica. Ima mogućnosti za tako nešto – prognozirala je Ljiljana.(Kurir.rs)