KAKO DA GA NE VOLITE POSLE OVOGA? Zlatan kupio poklon Zlatanu za rođendan od 2.000.000 evra

Showbizz

Prava je šteta što momak koji vuče korene iz Bosne i Hercegovine nema malo manje godina. Trećeg oktobra je napunio 41 godinu, još uvek je aktivan fudbaler, a sam sebi je kupio poklon u vrednosti od 2.250.000 evra, preneli su italijanski mediji.

Naravno da je novi lepotan iz porodice “Ferari”, a u skladu sa tim je Ibrahimović na svojim društvenim mrežama podelio sliku uz opis:

– Srećan ti rođendan, Zlatane.

E, zato je poseban.

Postao i glumac
Zlatan Ibrahimović glumački debi imao je u nastavku filmskog serijala “Asteriks i Obiliks”, za koji je predstavljena kratka najava.

Napadač Milana se pojavio u nastavku “Asteriks i Obeliks – srednje carstvo”, koji će se naći u bioskopima u februaru naredne godine, u režiji Žiloma Kaneaa, koji takođe glumi Asteriksa. Ibrahimović je na društvenim mrežama podelio trejler za film čiji su glavni akteri čuveni galski junaci, a kultni napadač glumi negativca, pošto se pojavljuje u ulozi rimskog legionara – Antivirusa.

U filmu, u kojem glumi Žil Leloš kao Obeliks, prepoznatljivi junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Filipa Mehelena i Žilijena Ervea, dok se kao Cezar pojavljuje Viensan Kasel. Sa budžetom od 60 miliona evra, peti nastavak slavnog serijala će biti jedan od najskupljih francuskih filmova u istoriji.

Švedski fudbaler se trenutno oporavlja od operacije kolena i čeka se njegov povratak na teren, koji bi mogao da se dogodi baš u vreme premijere filma.

sportalblic.rs