Udomljena tinejdžerka (16) pitala ženu s petero djece može li zauvijek ostati s njima

Zanimljivosti

Udomljena tinejdžerka je pitala ženu, koja je već živjela s petero djece, može li ostati s njima. Umjesto odbijanja, pripremila joj je prekrasno iznenađenje.

Roditeljstvo je vjerojatno jedan od najzahtjevnijih poslova koji donosi najveće nagrade. Ono zahtjeva neprestanu predanost, brigu, mnogo strpljenja i razumijevanja.

Svaka čast svima onima koji odluče postati roditelji ili udomitelji djeci kojoj su potrebni roditelji i dom pun ljubavi. Za udomljavanje nije potrebno ni dvoje, potrebno je samo jedno veliko srce puno ljubavi. Primjer toga je Katie Holstein koje je sama usrećila jako mnogo djece.

Katie je rekla da je počela udomljavati 2017. godine.

Rekla je: „Bila sam umorna od čekanja onog Pravog“.

Namjeravala je biti udomiteljica oko dvije godine i saznati kako je to brinuti se za djecu. To je bila vrlo plemenita odluka jer udomitelji često čine vezu između bioloških roditelja i djece te pomažu da se oni ponovno nađu i sretno žive, a u međuvremenu djeca dobiju topao dom i mnogo ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holstein (@katie_irlene)

Zamoljena je da udomi dvoje djece mlađe od 3 godine
Katie je dozvolu za udomljavanje dobila nakon 8 mjeseci te je uskoro dobila poziv. Zamoljena je da udomi dvoje djece mlađe od tri godine.

Kada su bebe došle u njezin dom, ona je bila vrlo neiskusna, ali je bila puna ljubavi. Tako joj je dobro išlo da je udomila 16-ero djece tijekom slijedeće tri godine. Činilo se da je rođena kako bi bila majka.

Tijekom udomljavanja u dom joj je došao jednomjesečni dječak, Thomas. Nakon nekog vremena, Katie je postalo jasno da se ne želi nikada odvojiti od njega tako da ga je odlučila posvojiti. Nakon godinu dana on je i službeno postao njezin sin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holstein (@katie_irlene)

Socijalna radnica je zamolila ženu da udomi i tinejdžerku
Nakon posvajanja joj je došao još jedan poziv. Socijalna radnica ju je zamolila da udomi tinejdžerku Akyru koja je trebala „odmor“ od svoje obitelji. Katie se nećkala, no ubrzo je pristala. Djevojka je trebala ostati kod Katie tjedan dana jer je njezin dom bio prepun.

No, Akyra je ostala malo duže i svi su ju zavoljeli. Katie je uskoro shvatila da uživa u vremenu koje provodi s Akyrom koja je uskoro punila 17 godina što je značilo da će za godinu dana biti izvan „sustava“.

No, Akyra se tome nije radovala. Uskoro je skupila hrabrosti te je pitala Katie bi li ju htjela posvojiti. Ispalo je da je Katie točno to potajno željela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holstein (@katie_irlene)

Tri dana prije Akyrinog 17. rođendana, ona je službeno postala dio Katieine obitelji.

Katie namjerava posvojiti još dvoje djece. Naglasila je: „U našoj zajednici postoje djeca koja trebaju sigurnost. Trebaju voljne obitelji, ne savršene obitelji“.

novizivot.net